Pretraga

[Video] 5 djevojaka tuklo se u Varaždinu pred 50 srednjoškolaca

A- A+

Šokantne scene događale su se danas na varaždinskom Starom gradu, gdje je petoro srednjoškolki sudjelovalo u organiziranoj tučnjavi pred publikom od pedesetak učenika. Prema četiri videa koji su uploadani na YouTube nitko nije pokušao zaustaviti tučnjavu, štoviše, neke djevojke su se u nju i uključile.

YouTube screenshot

Varaždinski Stari grad simbol je grada i poznato okupljalište mladih, koji tamo odlaze u ‘zagrijavanje’ pred izlaske. Tučnjava na Starom gradu tako i nije najnevjerojatnija vijest, ali organizirani i unaprijed najavljeni okršaj pet djevojaka pred velikom publikom, svakako jest.

– Cura je stavila status na Facebook da će ujutro oko 7 sati biti tučnjava ispred Graberja, no sukob je prebačen za popodnevne sati, izjavila je čitateljica portala eVaraždin.hr.

Navodni razlog ove brutalne tučnjave je sukob oko dečka. Djevojke su se udarale nogama i rukama, čupale i davile. Sve je trajalo oko pola sata, bez da ih je itko iz brojne publike uspio zaustaviti.

Djevojke su, piše eVaraždin.hr, učenice Srednje strukovne škole Varaždin. Školu smo pokušali kontaktirati, no nikoga nismo uspjeli dobiti na telefon.