Pretraga

Bonkerz Crew: Osječki maturanti prehrabri za svoje dobro

A- A+

Jedna od ekipa koja nam se predstavila na ovogodišnje finalu Ideje godine bili su i dečki iz Bonkerz Bikesa, maturanti Ekonomske i upravne škole Osijek, s aplikacijom putem koje kupci mogu dizajnirati svoj bicikl. Kratkim guglanjem otkrili smo kako Borna, Marko i Oton nisu obični natjecatelji, a da pod imenom Bonkerz ne rade samo na biciklima…

Bonkerz Bikes Facebook

Osim što su maturanti i biciklistički entuzijasti, dečki su YouTuberi u usponu. Na svom kanalu objavljuju videe u stilu legendarnih budala iz Jackassa. Za nas su predstavili svoje izvanškolske aktivnosti.

Kako ste počeli?

S kanalom smo počeli Otonovom inicijativom, jer se i prije toga bavio snimanjem videa i Youtubeom. Prvi video smo snimili prije nove godine, a ostale tijekom zimskih praznika te smo skupili sadržaj za 2 mjeseca. Izvor naše ideje su zapravo ostali YouTuberi kao što su Jackass, TGFbro, Dudesons itd. A i mi smo dovoljno glupi i ludi za takve pothvate.

Tko je sve u ekipi?

Voditelj kanala, glavni editor i naš „otac“ ideja je Oton, Glegj je čovjek kojeg ne trebamo ni pitati želi li umrijeti u idućem videu, a Borna je (beskoristan) čovjek iza kamere (Otonove kamere). Idemo zajedno u razred već 4 godine, pa nije rijetko da usred sata matematike počnemo pisati scenarije za iduće videe. Zapravo, Bonkerz je community, jer nas 3 nismo jedini uključeni, već uključujemo i ostale dobrovoljne prijatelje.

Izdvojeni članak

Učenici iz Osijeka smislili aplikaciju pomoću koje kupci sami kreiraju svoj bicikl!

Koliko daleko idete?

Sve što radimo je stvarno i ništa nije ”montaža”, bol je prisutna u svakom videu.
Najbolniji video je definitivno „Burning man“, u kojem Oton i Glegj rade 3 u 1 challenge: Deep heat u intimno područje, ljute papričice (135.000 na Scovilleovoj ljestvici) i iscijeđeni limun u oči.
Najviše pregleda ima Lightbulb smash challenge, koji je ujedno i drugi najbolniji vide,o u kojem je Glegj završio na šivanju lopatice (5 šavova).

Što vam kaže mama?

Jeste vi bolesni?“ nije rijetka rečenica koju čujemo nakon videa od naših roditelja, a i od prijatelja. Roditelji nas ne podržavaju u tome što radimo, ali nas ni ne pokušavaju zaustaviti.

Što planirate?

Pošto smo maturanti i pred nama je hrpa gradiva za naučiti, prisiljeni smo malo usporiti s radom i objavljivanjem novih videa. Na ljeto možete očekivati puno novog sadržaja kao što su prankovi, socijalni eksperimenti i još mnogo toga.

U nastavku pogledajte kako sve to izgleda, ali i kako dečki izgledaju u ozbiljnijem izdanju, na finalu Ideje godine. Na Facebooku ih možete naći ovdje.

Bonkerz Crew: Osječki maturanti prehrabri za svoje dobro
Share via
Copy link
Powered by Social Snap