Pretraga

Ekskluzivna dejting aplikacija zaludila je društvene mreže: Evo što trebate znati o njoj

A- A+

Raya, ekskluzivna dejting aplikacija na koju je gotovo nemoguće upasti ako nisi celebrity, zaludila je društvene mreže. Aplikacija postoji od 2015. godine te je od tada značajno evoluirala i stekla nezanemarivu popularnost, zbog koje ju svi žele koristiti.

Foto: Unsplash

Mnogi je nazivaju jednom od najmisterioznijih aplikacija na svijetu, no jednostavno rečeno, Raya je dejting aplikacija za poznata lica. Koristile su je brojne zvijezde, uključujući Channinga Tatuma, Bena Afflecka i Care Delavingne te je iz toga razloga izrazito ekskluzivna.

Na Rayu se, baš kao što zasigurno pretpostavljate, ne može tako lako ući. Kako bi cjelokupna zajednica ostala ekskluzivna i privatna, možete postati član jedino ako vas netko preporuči te ako vašu prijavu pregleda i odobri specijalan odbor za nove članove.

Izdvojeni članak

Online aplikacije postaju prvi izbor u potrazi za partnerom: ‘Bilo je iz šale i samo sam htjela ubiti vrijeme’

Naime, kako prenosi The New York Times, prihvaća se svega oko osam posto prijava, što znači da Raya ima veću stopu odbijanja od, primjerice, slavnog Harvarda. Ako se, međutim, nađete među tim sretnicima, članstvo je potrebno i platiti oko 10 dolara mjesečno.

Iako se Raya posljednjih tjedana provlači društvenim mrežama, mnogi su za ovu aplikaciju čuli još prošle godine kada ju je poznati glumac Ben Affleck koristio u nadi da će pronaći ljubav, piše My Imperfect Life.

Nivine Jay, jedna od korisnica ekskluzivne aplikacije, naišla je na Afflecka te se s njim čak i spojila. Iako je to mnogima ‘mokri san’, ona ga je odlučila ukloniti, jer je mislila da se to samo netko pretvara da je on.

Afflecku se ona očito jako svidjela, jer ju je odlučio pronaći na Instagramu i poslati joj video koji je postao hit na društvenim mrežama – ‘Zašto si me unmatchala?’

@nivinejay

Sorry Ben 🥺🥱 #raya #benaffleck #dating #fyp

♬ original sound – Amir Yass

Raya je tako preko noći stekla veliku popularnost, a na TikToku se nakratko pojavio i video u kojem jedna 19-godišnjakinja facetimeaMatthewom Perryjem, zvijezdom iz popularne serije Friends. Budući da Perry ima 52 godine, konverzacija je, pretpostavljamo, vjerojatno bila poprilično neobična.