Pretraga

[FOTO] Ovo je stvarno cool: Na krovu studentskog doma u Splitu otvorena tri terena za cageball

A- A+

Svečano otvaranje tri nova cageball terena na krovu Studentskog doma dr. Franje Tuđmana predvodio je rektor Sveučilišta u Splitu prof. Šimun Anđelinović. Radi se o terenima s umjetnom travom i antistres podlogom, a cijeli je projekt vrijedan oko 250.000 kuna.

Odmah na otvorenju Unisport Split je, u suradnji sa Studentskim centrom i samim Sveučilištem, organizirao i turnir. Prijavilo se više od 70 ekipa, od čega su četiri ženske. Događaj je svečano otvorio još uvijek aktualni rektor splitskog sveučilišta Šimun Anđelinović.

Unisport pokorio protivnike i osvojio glavnu nagradu

Izdvojeni članak

Splitski studenti dobili aplikaciju putem koje mogu provjeriti red u menzi, dnevni jelovnik i stanje na X-ici

Odigrane su četiri revijalne utakmice u kojima su snagu odmjerile ekipe Unisporta, Studentskog centra, Rektorata i Studentskog zbora. Pobjedu su odnijeli momci iz Unisporta i time osvojili glavnu nagradu – Playstation 4. Osim glavne nagrade, SC je za sve posjetitelje osigurao besplatan roštilj i piće, a sudionici su dobili i nagrade.

– Uz dobru muziku, roštilj, odlične utakmice te sportsko druženje,  novi tereni će i nakon otvaranja zaživjeti studentskim duhom te će se s njima obogatiti ponuda besplatnog sportskog druženja na Kampusu. Studenti splitskog sveučilišta mogu, naime, besplatno igrati na njima, a rezervirati svoj termin će uskoro moći i preko aplikacije UNISpot, stoji na službenoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Unispot je aplikacija putem koje studenti mogu pronaći najnovije novosti vezane za Sveučilište u Splitu, dnevne jelovnike svih menzi, stanje reda u menzama, stanje X-ice te aktualnu ponudu studentskih poslova. Glavni krivci za nastanak Unispota je Ivan Žižić, djelatnik Studentskog centra, a razvojni tim čine studenti Matej Rajčić, Mateo Marušić i Ante Banovac s FESB-a i učenik MIOC-a Bartul Kovačić, uz tehničku podršku tvrtke ExtensionsEngine. O tome više čitajte ovdje.