Pretraga

[Futurizam] Našeg gosta zateklo škakljivo pitanje o trudnoći: Pogledajte kako se snašao

A- A+

Branimir Tot, vjerojatno najsimpatičnije lice televizijskih kvizova Potjere i Milijunaša, gostovao je u našem podcastu. Kao i svi gosti, iz futurističke je kutije vukao jednu temu. On je dobio – “žene više ne moraju biti trudne jer postoji izvantjelesna trudnoća gdje se plod razvija u umjetnoj maternici”. To ga je pitanje malo zateklo, pogledajte kako se snašao.

branimir tot

Branimir je u našem podcastu odgovorio i na jedno futurističko pitanje! | foto: srednja.hr

– Mislim da je to čak i moguće u nekoj mogućnosti jer postoji genetski inženjering i zdravstveni sustav koji će se sve više i više napredovati. A sad kako gledam, tko voli, nek’ izvoli, uvijek dajem svakome pravo na odabir, kako god želi. Nemam sad nešto da bih sad ograničeno razmišljao, ne. Ako neka žena to želi, neka slobodno, to izvoli. Meni sad osobno to nije fora, ali to je moje osobno mišljenje. Velim, što manje zabrane, sve može, kaže naš gost.

Izdvojeni članak

Omiljeni kvizaš nam odgovara – kako izgleda ‘najbrži prst’ u Milijunašu?

Smatra da će to biti moguće nekad 2065. godine. Pitali smo ga i što misli kako će pojava takve tehnologije u budućnosti utjecati na društvo.

– Društvo će se dosta izmijeniti. Mislim da će se liberalizirati. Oslobodit će se, rekao je Branimir.

Nije siguran hoće li to biti dobro ili ne, ali misli da hoće. Drži i dalje do toga da pojedinci trebaju biti što individualniji i slobodniji.