Pretraga

Omiljeni kvizaš nam odgovara – kako izgleda ‘najbrži prst’ u Milijunašu?

A- A+

Omiljeno lice televizijskih kvizova Branimir Tot gostovao je u našem podcastu. Otkrio nam je brojne tajne iza kulisa Potjere i Milijunaša, a među njima je i milenijsko pitanje na koje svi žele znati odgovor – kako točno izgleda ‘najbrži prst’ kada sjediš s one strane ekrana?

Foto: Screenshot HRTi

Ako ste mislili da natjecatelji u ‘najbržem prstu’ koriste tipkovnicu, grdno ste se prevarili.

– Dobiješ ponuđene odgovore na ekranu i onda klikaš. I onda staviš kvačicu ako potvrđuješ i x ako želiš nešto mijenjat. Svatko ima svoj ekran. Imaš pravo ti i izbrisati, ali gubiš vrijeme onda. Ne moraš brisati sve, već možeš pojedinačnu kariku u nizu, priča nam Branimir.

Izdvojeni članak

Znao je odgovor na Milijunašu za 32.000 kn, ali je namjerno odugovlačio: Otkrio nam je zašto

Objasnio nam je kako je zapravo kod preinaka u ‘najbržem prstu’ najveći neprijatelj manjak vremena. Njemu se tako jednom dogodilo da je pogriješio u nizu, i dok je to promijenio, već je izgubio mjesto najbržeg. Ispričao nam je i kako izgleda ekran u stolcu preko puta Tarika Filipovića.

– Izgleda isto kao i na televiziji. Pitanje, ponuđeni odgovori i sa strane imaš razinu do koje si došao i koje jokere imaš na raspolaganju, kaže nam.

Kada se natjecao drugi kandidat, Branimir nam kaže da je tada sjedio preko puta karika.

– Kod Tarika sam vidio, koliko sam mogao vidjeti, podijeljen ekran. Imao je pitanje, a ispod je bila neka crta, pretpostavljam gdje mu daju odgovor i obrazloženje, priča Branimir.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap