Pretraga

Gotovo mjesec dana prije koncerta Dubioza rasprodala Dom Sportova i seli u Arenu: Evo koliko će stajati ulaznice

A- A+

Počeli su kao muzička i misaona alternativa općem stanju svijesti na brdovitom Balkanu te su u počecima nastupali po seoskim festivalima na kojima je više osoblja nego gostiju ili na besplatnim koncertima po makarskom primorju. Nepunih 15 godina poslije, ni velika dvorana Doma Sportova, neće biti dovoljna za sve one koje bi ih htjeli čuti na njihovom zagrebačkom koncertu. S obzirom da su ulaznice za Dubiozu kolektiv rasprodane 26 dana prije koncerta, organizator ih je odlučio premjestiti u Arenu.

Izdvojeni članak

Kažu da Elvis Presley nije mrtav, ni Tupac isto – e pa nije ni Dino Dvornik jer je ponovno zapjevao u duetu s Dubiozom

– Postoji neka tajna, ali duboka veza Dubioze i Zagreba. Nakon objave «Apsurdistana» 2013. godine Dom sportova je bio prva velika dvorana koju je bend rasprodao (čak devet dana uoči održavanja), a nakon koje je slijedio ostatak regije – Sarajevo, Split, Beograd, Ljubljana, Skopje, Sofija i glasoviti pulski Amfiteatar. Sada, neposredno nakon objave novog albuma ‘Pjesmice za djecu i odrasle’ Dubioza kreće prema zagrebačkoj Areni. Rezultat je to ogromnog interesa i jedini logičan odabir s obzirom na mnoge okolnosti. Dom sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja, a želje za ulaznicama tek sad počinju strelovito rasti. Grupa nije htjela dodavati još jedan nastup 18. studenog, pronalazak dodatnog datuma nekad kasnije nije bio moguć zbog prenatrpanog rasporeda, a Zagreb u ovom trenu nije u koncertnim planovima za 2018. godinu. Stoga se selidba u Arenu 17. 11. pokazala kao jedini razuman izbor zbog kojeg brojni zainteresirani neće ostati razočarani. Iako takva akcija vuče izuzetno visoke dodatne troškove bend i organizator inzistirali su na zadržavanju cijena pristupačnih svima, poručili su organizatori.

U prodaji će se tako nalaziti ulaznice za parter, donju i gornju tribinu. Za Parter će biti pušteno u prodaju svega 700 ulaznica po cijeni od 90 kuna. Za donju tribinu će te trebati izdvojiti 110 kuna do 5. studenog i 130 kuna od 6. studenog do koncerta. Za gornju ćete tribinu trebati izdvojiti 90 kuna do 5. studenog i 100 kuna od 6. studenog do dana koncerta.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Dubioza kolektiv ni ovaj put nije razočarala: Objavili prvi singl s novog albuma

Iako je možda mogla biti dobra simbolika, organizatori se nisu odlučili pustiti ulaznice u prodaju ‘5 do 12’, nego je prodaja novog fonda ulaznica krenula točno u podne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.

Onima koji su ulaznice kupili još dok je koncert trebao biti u Domu sportova, one će u Areni vrijediti isključivo za parter.

Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica htjeti ići na neki od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina) trebaju se javiti na mail [email protected] najkasnije do petka, 3. studenog gdje će dobiti upute gdje i kako će zamjeniti svoje ulaznice.

U danima do velikog zagrebačkog koncerta Dubioze kolektiv, dogodit će se još dvije izuzetno važne stvari. Od četvrtka, 26. listopada svi fanovi Dubioze moći će chatati na Viberu uz besplatne stickere benda, a u ponedjeljak 13. studenog Menart će objaviti dugoočekivani novi album ‘Pjesmice za djecu i odrasle’ s kojeg su već skinuta dva singla ‘Himna generacije’ i duet s Dinom Dvornikom ‘Treba mi zraka’.