Pretraga

Harry Potter fanovi na aparatima: LEGO izdaje detaljan Hogwarts dvorac sastavljen od preko 6.000 kockica

A- A+

Harry Potter fanovi ovih su dana na aparatima. Proizvođač milenijskih LEGO kockica upravo je objavio kako ubrzo u prodaju kreće novi Hogwarts dvorac u njihovom izdanju. Radi se o dvorcu koji će se sastojati od 6.000 kockica, a dosta unutrašnjih dijelova dvorca je također prisutno. U prodaju kreće od 1. rujna, a i cijena će fanove staviti na aparate jer se radi o 399 američkih dolara. Na dnu teksta možete pogledati fotogaleriju seta.

LEGO, kompanija koja je uljepšala mnoga djetinjstva, upravo je objavila da izdaje Hogwarts dvorac od preko 6.000 kockica. Set uključuje vanjštinu dvorca, 27 figurica likova, unutrašnje hodnike, stepenice i skrivene prostorije dvorca.

Količina detalja je nevjerojatna

Ono što će sigurno fanove ostaviti bez daha jest količina detalja koju će ovaj Hogwarts set ponuditi svima koji ga kupe. Tako primjerice unutrašnjost uključuje tematske prostorije poput Dumbledorovog ureda, zatim Chamber of Secrets, Whomping Willow, Room of Requirement, Hagridovu kućicu s velikim paukom Aragogom.

Među 27 figurica naći će se Ron, Hermiona, Harry, Dumbledore, Snape, ali i neki likovi poput Dolores Umbridge i utemeljtelja četiri kuće – Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin i Ravenclaw. Cijeli dvorac bit će visok oko 60 cm, a izlazak u prodaju očekuje se 1. rujna ove godine s cijenom od 399 američkih dolara.

U fotogaleriji ispod možete vidjeti kako izgledaju neki dijelovi seta.