Pretraga

Nova sezona SET streamova završava velikom završnicom uživo

A- A+

On-stream matchevi pete sezone prestižnog studentskog natjecanja, Student Esports Tournamenta, samo što nisu počeli, a oni najbolji dobit će priliku pokazati svoj skill i timsku sinergiju na velikom LAN finalu u prostorima globalne IT kompanije, Infobipa.

Foto: Good Game Global

Blagdanska pauza predstavlja idealnu priliku za punjenje baterija, druženje s najbližima, ali i usavršavanje svojih gaming vještina. Spomenuto najbolje znaju ekipe koje se pripremaju za Playoffs fazu najvećeg studentskog esport natjecanja u Hrvatskoj. Kvalifikacijski dio pete sezone Student Esports Tournamenta završio je u samom finišu 2023. godine. Kroz zanimljive i pomalo iznenađujuće matcheve rodila su se neka nova rivalstva, istaknuli se igrači koji će zasigurno konkurirati u odabiru onih najboljih, ali ono najbitnije, definirano je 8 ekipa, koje će boriti za titulu najboljeg studentskog esport tima u svakoj od 4 igre.

Tijekom faze doigravanja, ekipe za glavni cilj imaju ostvariti što bolji plasman u svakoj od disciplina u kojima su se kvalificirali. Kao što je već najavljeno početkom sezone, studenti će se natjecati u četiri popularna esport naslova, a to su Valorant, CS2, League of Legends i Rocket League. Ovisno o poziciji na tablici, timovi će tijekom Playoffs faze ostvariti određeni broj bodova kojim će moći osigurati ne samo titulu pobjednika discipline, nego i priliku igranja na LAN završnici.

Po prvi puta u povijesti natjecanja, pobjednički tim SET-a saznat ćemo na velikom finalu koje će se održati u jednom od preko 70 Infobipovih ureda diljem svijeta,  zagrebačkom kampusa pod nazivom “Alpha Centauri’’. Kroz tri dana uzbudljivih finalnih matcheva, 16. – 18. veljače, igrači kao i njihovi navijači moći će uživati u profesionalnoj esport atmosferi pod svjetlima pozornice i brojnim popratnim sadržajima. Najveći svjetski inovacijski centar prvog hrvatskog jednoroga pružit će svim posjetiteljima, igračima i predstavnicima fakulteta jedno zaista posebno iskustvo, a ljestvicu kvalitete izvedbe natjecanja podići će na potpuno novu razinu.

Najavu LAN Finala pogledajte ovdje.

Jubilarna peta sezona Student Esports Tournamenta organizirana je od strane već svima poznate ekipe esport entuzijasta iz Good Game Globala, a kao prijatelji i partneri projekta u novoj sezoni uključili su se ProGame, Fini-Mini Noodles, Hisense, McDonald’s, Fury Studios, SPAN, Philips OneBlade, Links, Corsair i Infobip.

Prijenosi uživo službeno su krenuli 9. siječnja 2024. godine s početkom u 18 h, a pratiti ih možete na službenom Twitch kanalu Student Esports Tournamenta. Raspored kao i sve aktualne informacije možete pronaći na web stranici natjecanja ili službenim društvenim mrežama SET-a.


SET možete pratiti i na društvenim mrežama FacebookuInstagramuYouTubeuTwitchu i na njihovoj službenoj web stranici.