Pretraga

Kad ne znate više što gledati: Donosimo popis trenutno najpopularnijih naslova na Netflixu!

A- A+

Uz zatvorene kafiće i restorane te hladno vrijeme koje nam je donio ovaj prosinac, prilike za izlazak iz kuće ima sve manje i manje. Na svu sreću, živimo u 21. stoljeću kada postoji dovoljno opcija za zabavu i u udobnosti vlastitog doma, između ostalog i Netflix.

Foto: Unsplash; freestocks

Gledanje filmova i serija je vrlo popularan oblik provođenja slobodnog vremena – pruža priliku opuštanja i ‘gašenja’ mozga, a opet imate osjećaj da radite nešto produktivno (iako možda to i nije baš istina…).

Postoje razni streaming servisi koji nude gledanje filmova i serija vlastite produkcije, ali i onih djela koja nisu njihova. Ipak, upravo su novije serije kraćeg formata, prilagođenog bingewatchanju, one koje su najpopularnije. Najpoznatiji po vlastitoj produkciji je upravo Netflix.

Izdvojeni članak

Umjesto klasičnog izlaska subotom – bingeanje: Ova tri božićna filma posebno su popularna na Netflixu

Uz vlastite serije i filmove, nude i razne ostale filmove i serije, što starije, što novije. U svakom slučaju, donosimo vam popis trenutno najgledanijih sadržaja na Netflixu – sasvim sigurno je riječ o dobrim opcijama, ako ste kojim slučajem ostali bez inspiracije. Uživajte!

  1. The Queen’s Gambit
  2. Star Trek: Discovery
  3. The Crown
  4. The Mess You Leave Behind
  5. The Prom
  6. Holidate
  7. The Secret: Dare to Dream
  8. The Christmas Chronicles 2
  9. Money Heist
  10. The Christmas Chronicles