Pretraga

Mladi Amerikanac zabio 138 poena u samo 36 minuta igre

A- A+

Jack Taylor, košarkaš sveučilišta Grinnell, uzbudio je sportsku javnost zabivši čak 138 koševa u samo jednoj utakmici američke sveučilišne košarkaške lige (NCAA) u kojoj je njegova momčad slavila protiv Faith Baptiste Biblea sa 179:104. Ovim je sjajnim dostignućem srušio rekord lige, ali i privukao pozornost skauta iz NBA-a, piše dnevno.hr.

Dvoboj američke sveučilišne košarkaške lige između Grinnella i Faith Baptiste Biblea odigran prije nekoliko dana ostat će zabilježen u sportskoj povijesti. Razlog tomu je maestralna predstava Jacka Taylora, šutera u momčadi Grinnella, koji je za 36 minuta na parketu zabio nevjerojatnih 138 poena pogodivši čak 52 šuta od čega je bilo više od pola trica.

sportsport.ba

– Imao sam osjećaj da sve što bacim upadne u koš, kazao je ovaj student druge godine neposredno nakon svoje utakmice života.

Taylorov nesvakidašnji podvig privukao je pozornost i NBA zvijezda pa je Carmelo
Anthony, košarkaš NY Knicksa, prokomentirao kako je nešto takvo vidio samo na igricama. – To je čudesno, ali mi nije jasno kako je uspio ispucati 100 šuteva. Pa lakat mu je morao otpasti, kazao je Anthony i dodao kako to sigurno neće proći nezapaženo kod skauta.

Zapazili skauti Taylora ili ne, vi svejedno možete pogledati kako je ta savršena šuterska večer izgledala

Mladi Amerikanac zabio 138 poena u samo 36 minuta igre
Share via
Copy link
Powered by Social Snap