Pretraga

Napokon znamo i to: Ovo su pjesme koje su obilježile ljeto 2020. godine

A- A+

Sad kad smo već pošteno zakoračili u deseti mjesec, možemo sa sigurnošću reći da je ljeto gotovo. Više nema odlazaka na more ove godine (osim ako niste spremni na ekstremnu hladnoću) i polako se privikavamo na život u kojem opet odbrojavamo dane do sljedećeg ljeta.

pixabay.com

Postoji puno stvari koje su bitne za onaj ljetni ugođaj i ‘mindset’, a svakako veliku ulogu tu igra i glazba. Glazba je općenito vrlo bitna u našim životima, pa tako i kada je riječ o stvaranju atmosfere.

Izdvojeni članak

Glazba koja će vas nasmijati i na najgori dan: musical comedy u najboljem izdanju

Imati ljetni hit vrlo često znači postati ekstremno popularan i poznat u vrlo kratkom roku. Dogodilo se to mnogima, no samo najveći uspijevaju redovito imati ljetne hitove. Neki se pak redovito trude, pa svake godine pred ljeto izbace novi singl, no jednostavno im ne ide.

Bilo kako bilo, sada imaju praktički godinu dana za napisati i snimiti nove pjesme, a do tada ćemo još uvijek rado slušati ovogodišnje ljetne hitove. Naravno, samo onda kada smo baš loše raspoloženi i prisjećamo se sretnih i bezbrižnih trenutaka. Fali još samo miris mora, no gotovo da ga osjetite slušajući ove pjesme…

Svaka godina nosi svoj hit, a mi smo izdvojili pjesme koje su ove godine bile najslušanije. Disclaimer – na popisu se nalazi mix svega i svačega, nemojte ostati začuđeni…

DaBaby ft Roddy Ricch – Rockstar

Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion

Baby K – Non mi basta più (special guest Chiara Ferragni)

Jawsh 865 & Jason Derulo – Savage Love

Lady Gaga & Ariana Grande – Rain On Me

The Weeknd – Blinding Lights

Joel Corry ft MNEK – Head & Heart

Topic Ft A7S – Breaking Me

Powfu – death bed (coffee for your head)

Pocket Palma – ima nema nas

Harry Styles – Watermelon Sugar