Pretraga

Ne znate što novo gledati? Ovo su trenutno najpopularniji naslovi na Netflixu

A- A+

Iako je škola počela, još uvijek nije sve zapravo krenulo. U tijeku su oni uvodni sati na kojima se samo prepričavaju dogodovštine s ljetnih praznika – htjeli to profesori ili ne. To znači da još uvijek imate vremena za posvetiti se bitnim stvarima, a to je bingewatchanje.

netflix

Foto: Unsplash; freestocks

Ukratko, postoje dvije vrste ljudi: oni koji vole pogledati kvalitetan film i oni koji će radije pogledati seriju. Iako će mnogi to zanijekati, ali istina je da ova druga vrsta se tješi da tako ima uvijek vremena za pogledati koju epizodu. Realno, tko još može naći dva sata u danu za pogledati cijeli film?

Naravno, rijetko tko će zaista pogledati samo jednu epizodu serije – pogotovo ako ste na Netflixu ili kojem drugom streaming servisu. Ne morate se niti potruditi kliknuti na sljedeću epizodu, ona sama krene u roku od nekoliko sekundi. Gotovo da nemate vremena niti za napraviti pauzu i otići po novu turu grickalica.

U svakom slučaju, sada je još uvijek ono vrijeme u godini kada su takve greške dozvoljene. Nije problem ako kojim slučajem provedete cijeli vikend gledajući serije. Je li najbolje utrošeno vrijeme? Vjerojatno ne. Ali, znate da slijedi još jedna teška godina, pa zašto ne malo uživati dok se još može.

Izdvojeni članak
netflix

Poznatu Netflix seriju neki ne mogu gledati koliko im je strašna: Izašao je trailer za treću sezonu

Slatki su oni dani kada je najveća briga što gledati, slažemo se. Ali isto tako je zaista naporno kada sjednete pred televiziju (laptop, nećemo se lagati) i onda provedete barem dvadeset minuta tražeći što gledati. Kako biste izbjegli tu situaciju, donosimo nekoliko prijedloga. Točnije, deset trenutno najgledanijih filmova i serija na Netflixu.

  1. Money Heist
  2. Clickbait
  3. Good Girls
  4. Turning Point: 9/11 and the War on Terror
  5. Midway
  6. On the Verge
  7. Afterlife of the Party
  8. Money Heist: From Tokyo to Berlin
  9. He’s All That
  10. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Ne znate što novo gledati? Ovo su trenutno najpopularniji naslovi na Netflixu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap