Pretraga

Ne znate što slušati na putu do škole? Ove pjesme mogle bi vas razbuditi i poboljšati raspoloženje

A- A+

Škola je počela. Nema povratka, već vas sada čeka skoro pa godinu dana ove situacije, sve dok ne dođe ponovno ljeto. A neće tako skoro, još uvijek nas nije do kraja napustilo ni ljeto 2021., kamoli da je spremno već ono iduće. I naravno, najgore je što ćete sada biti godinu dana neispavani.

Foto: Pixabay

Postoji tu jako puno problema, od toga da je stres svake godine sve veći i veći, pa do toga da se samo ne želite vratiti na online nastavu. Ipak, mnogima je najveći problem upravo… spavanje. Nerijetko se dogodi da dan jednostavno nema dovoljno sati i kada morate birati što ćete žrtvovati, nekako san ode prvi.

Tu je krivica i vaša, zato što znate koliko vremena imate u danu i da morate spavati. Ali ipak, na kraju se dogodi to da je dva ujutro, budilica vam zvoni manje od pet sati, a vi i dalje skrolate po društvenim mrežama. I ne možete si pomoći, nikako. Ne brinite, ne osuđujemo. Postoje načini na koje možete riješiti taj problem, ali sada nećemo o tome.

Idemo razmišljati u drugom smjeru – kako brzinski riješiti taj problem? Točnije, kako preživjeti jutra? Imamo vrlo jednostavno rješenje: uz dobru glazbu! Ovo sada možda zvuči kao najgori jingle bilo koje radio postaje, ali istina je da glazba zaista može pomoći u tome da se osjećate dobro. I zašto onda to ne iskoristiti?

Izdvojeni članak

Tko kaže da moderna glazba potiče niske strasti? Djomla KS i njegova propitkivanja vjerskih motiva

Ne kaže se uzalud ‘po jutru se dan poznaje’. Kako bi i vaš dan bio odličan, donosimo vam nekoliko prijedloga za pjesme koje možete slušati na putu do škole. Naravno, nekad vam se baš slušaju tužne i depresivne pjesme, ali… Ako možete, izbjegnite to. Radije poslušajte neki od naših prijedloga!

Oliver Dragojević – Nadalina

https://youtu.be/tTKENIw36Ss

Daleka Obala – Četrnaest Palmi

S.A.R.S. – Perspektiva

ABBA – Dancing Queen

Bluvinil – Apaši

Pocket Palma – Kako Izgleda Kraj

Grover Washington, Jr. – Just the Two of Us

Beatles – Let It Be

Måneskin – Zitti e buoni

Haustor – Ena

Dino Dvornik – Zašto Praviš Slona Od Mene

EKV – Srce

Edo Maajka – No Sikiriki

TBF – Alles Gut

Harry Styles – Kiwi