Pretraga

Objavljen termin Sveučilišne brucošijade u Zagrebu, a već ovaj tjedan kreću prvi tulumi dobrodošlice

A- A+

Studenti novaci još se nisu pošteno ni smjestili u svoje fakultetske klupe, a već se organiziraju prvi tulumi  dobrodošlice diljem zemlje. Tako su već sutra svoju brucošijadu imati studenti Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, a jučer je objavljen termin Sveučilišne brucošijade u Zagrebu. Ona će se održati 27. listopada u Studentskom centru, a za sada nije poznat nijedan izvođač koji će zabavljati okupljene.

Detalj s Brucošijade Ekonomskog fakulteta 2014. godine / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Već smo vas prethodno obavijestili o terminima i drugim pojedinostima vezanim za brucošijade velikih zagrebačkih fakulteta odnosno FER-ovu, povratničku Filozofskog te brucošijade Ekonomskog i Pravnog fakulteta. U međuvremenu su objavljeni termini i druge pojedinosti niza drugih.

Brucošijada Strojarskog fakulteta

Izdvojeni članak

Pjevačka zvijezda devedesetih vraća se na scenu u velikom stilu: Nastupit će na brucošijadi studenata Varaždina

Svoj party dobrodošlice studenti Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu imat će već sutra u klubu The Edge, od 22 sata. Okupljene će zabavljati DJ, a cijene pića kao da su zastale u 2003. Žestice su 3 kune, a vodkau kombinaciji s energetskim pićima 5 kuna! Više detalja možete pronaći na Facebook eventu.

Brucošijada Veterine

Već tradicionalno studenti Veterinarskog fakulteta u Zagrebu svoju brucošijadu organiziraju u prostorijama fakulteta na adresi Heinzelova 55. Tako će biti i ovoga puta.

– Tko god je ikad bio na VEF partiju, zna kako to izgleda, ali ove godine smo dobili još jednu generaciju mladih kolega koja treba naučiti kulturu partijanja u studentskim prostorijama Veterinarskog fakulteta. Zato Studentski zbor Veterinarskog fakulteta u suradnji s Udrugom Studenata Veterinarske Medicine organizira još jednu Brucošijadu Veterine. Pozivamo sve brucoše, redovne studente, parcijale, one koji su se ispisali, oni koji se nikad nisu uspjeli upisat, one koji će se tek upisat, one koji su nažalost završili i sve ostale studente Sveučilišta u Zagrebu da nam se pridruže na najboljoj brucošijadi u gradu, u pozivu na Facebook eventu pišu organizatori.

Brucošijada Geodetskog fakulteta

Izdvojeni članak

Poznat datum održavanja brucošijade najvećeg fakulteta u Hrvatskoj: Objavljeno i tko će zabavljati studente

Sa svojom brucošijadom neće dugo čekati niti novaci na Geodetskom fakultetu. Ona će biti organizrana u clubu Roko 19. listopada, a okupljene će zabavljati splitska grupa Dalmatino.

Cijene ulaznica bit će 30 kuna, a kako do njih i ostale detalje pogledajte u eventu.

Brucošijada Hrvatskih studija u Ritmu grada

Svoj party dobrodošlice novaci na Hrvatskim studijima će imati 26. listopada u Ritmu grada. Cijene ulaznica su zbilja simboličnih 10 kuna u pretprodaji, a na ulazu i na dan brucošijade 20 kuna.

Kako organizatori u opisu eventa navode, puštat će se ‘dobri stari trash, ali i ponešto moderne hrvatske pop glazbe’.

Više o ovogodišnjim brucošijadama čitajte na sljedećim linkovima:

Poznat datum Brucošijade FER-a na kojoj će tisuće studenata zabavljati 17 izvođača na tri stagea

Poznata su prva imena izvođača na Brucošijadi FER-a i sigurni smo da će vas oduševiti

Nakon FER-a, objavljeni termini brucošijada Pravnog te Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Poznat datum održavanja brucošijade najvećeg fakulteta u Hrvatskoj: Objavljeno i tko će zabavljati studente

Copy link
Powered by Social Snap