Pretraga

Pjevačka zvijezda devedesetih vraća se na scenu u velikom stilu: Nastupit će na brucošijadi studenata Varaždina

A- A+

Ime Vesne Pisarović mlađim generacijama možda nije toliko poznato, koliko su im poznate njene pjesme koje se nerijetko nađu na repertoaru mnogih trash partyja. Razlog tomu je što se nekadašnja zvijezda devedesetih 2006. odlučila na zaokret u karijeri te otišla u Nizozemsku studirati jazz pjevanje. No, ipak tu i tamo nastupi u Hrvatskoj, a kako javljaju iz Varaždina, upravo će Pisarović biti glavna zvijezda njihove ovogodišnje brucošijade.

Ovogodišnja brucošijada varaždinskih studenata održat će se u petak 19. listopada u Areni Varaždin. Na njoj će nastupiti Vesna Pisarović, zvijezda hrvatske glazbene scene devedesetih. Podsjetimo, Pisarović je nakon 2006. napravila potpuni zaokret u svom glazbenom stilu iz popa u jazz, a nakon studija jazza u Nizozemskoj.

Izdvojeni članak

Poznat datum održavanja brucošijade najvećeg fakulteta u Hrvatskoj: Objavljeno i tko će zabavljati studente


S obzirom na taj veliki zaokret, studenti koji planiraju posjetiti ovogodišnju brucošijadu u Varaždinu pitaju se hoće li Vesna na njoj izvoditi pop pjesme koje su ju devedesetih proslavile ili će od nje čuti nešto novo.

Uz Vesnu Pisarović, na brucošijadi varaždinskih studenata nastupit će i Pravila Igre. Organizator brucošijade su Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Sjever i Geotehnički fakultet Varaždin. Ulaznice uskoro kreću u prodaju, a za najnovije informacije vezane uz događaj možete popratiti Facebook event na poveznici.

Više o ovogodišnjim brucošijadama čitajte na sljedećim linkovima:

Poznat datum Brucošijade FER-a na kojoj će tisuće studenata zabavljati 17 izvođača na tri stagea

Poznata su prva imena izvođača na Brucošijadi FER-a i sigurni smo da će vas oduševiti

Nakon FER-a, objavljeni termini brucošijada Pravnog te Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Poznat datum održavanja brucošijade najvećeg fakulteta u Hrvatskoj: Objavljeno i tko će zabavljati studente