Pretraga

Poznat datum Brucošijade FER-a na kojoj će tisuće studenata zabavljati 17 izvođača na tri stagea

A- A+

Tradicionalno najveća studentska brucošijada u državi, ona zagrebačkog FER-a, ove će se godine održati u prostorijama fakulteta 10. studenog.

foto: Facebook Brucošijada FER-a

Organizacijski tim koji čine Savez Studenata FER-a i KSET, još uvijek nije objavio prva imena izvođača, ali se zna da će ih biti 17 na tri stagea te da će se prva imena objaviti za sedam dana (16. rujna). Kako su u svojoj obavijesti organizatori najavili, tijekom rujna će početi i pretprodaja ulaznica.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Preko 4.000 mladih ludovalo do zore na rasprodanoj Brucošijadi FER-a

– Brucošijada FER-a je najveći događaj ovog tipa specifičan po tome što ga studenti ujedno i posjećuju i organiziraju. Iz godine u godinu privlači veliki broj studenata i zaljubljenika u glazbu, a uživa i epitet najpoznatije brucošijade u Hrvatskoj, navode u svojoj obavijesti organizatori.

Dodaju da će se na 36. Brucošijadi FER-a po redu, uz program na tri stagea, u funkciji biti kino te KSET kao plesni podij, a posjetitelji će moći uživati i u wotafak stageu.

Prošle godine su se igrale društvene igre, učilo se svirati instrumente, a održalo se i kratko predavanje jednog doktora o mjerenju tlaka, a razna iznenađenja se očekuju i ovoga puta.

Inače brucošijade FER-a su se uopće počele organizirati na ondašnjem ETF-u, jer se željelo privući cure na ovaj tehnički faks, na kojemu su se onomad studentice brojale na prste jedne ruke. Ostatak priče o počecima i dugogodišnjoj uspješnoj organizaciji Brucošijade FER-a, pročitajte u velikoj priči koju smo svojedobno objavili.