Pretraga

[Fotogalerija] Preko 4.000 mladih ludovalo do zore na rasprodanoj Brucošijadi FER-a

A- A+

Brucošijada FER-a još je jednom opravdala status najboljeg i najposjećenijeg studentskog tuluma u državi. Na tri stagea nastupilo je 17 izvođača, a za one kojima to nije bilo dovoljno imali su u ponudi filmski program te plesnjak u KSET-u.

Organizatori su već u subotu izvijestili da su sve ulaznice rasprodane, a danas nam kažu da to znači da je bilo više od 4.000 posjetitelja. U svakom slučaju, vidjevši izgled unutaršnjosti FER-a nakon tog cjelovečernjeg tuluma, teško nam je povjerovati da će se to već danas ponovno pretvoriti u jednu od najuglednijih visokoškolskih ustanova kod nas.

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Ako ćemo izdvojiti neke primjedbe, onda svakako ostaje dojam da je središnja pozornica imenima i energijom previše nadjačala ostatak programa, radi čega je u središnjem holu svo vrijeme bila nesnosna gužva, dok je na drugim stagevima konstantno bilo mjesta i za prve redove.

Na elektronskom stageu već su po tradiciji dominirali dub i drum and bass pa smo dojma da tu ima mjesta za inovacije.

Ipak, treba reći da su FER-ovci i ovoga puta zadržali nivo dovođenja nekolicine zvučnih imena, koja su u ovaj veliki tulum unijela dosta energije.

Tako M.O.R.T., Edu s bendom, Živo blato i Krankšvester u nizu, zbilja nije bilo jednostavno podnijeti, čak ni onima najizdržljivijima.

U galeriji pogledajte neke uglavnom totale koje smo snimili, a ispod su detaljniji prizori koje je ulovila Fotosekcija KSET-a.

https://www.facebook.com/BrucosijadaFER/posts/1488661454504865