Pretraga

Priznajte da ni vama ne izlaze iz glave: Trenutno najpopularnije pjesme na TikTok-u

A- A+

Htjeli to priznati ili ne, TikTok je definitivno postao jedna od glavnih društvenih mreža. Svakim danom imaju sve više i više korisnika, a samim time raste i utjecaj svega što se događa na TikToku. Pa tako i glazbe.

foto: Pexels; cottonbro

Iako se TikTok ne koristi toliko u svrhe direktne komunikacije jedan na jedan, sasvim sigurno je u pitanju jedna od najpopularnijih društvenih mreža. Ono što toliko oduševljava korisnike jest upravo format – kratki videozapisi. Mi smo vizualna generacija i nama su fotografije i videi puno zanimljiviji od riječi.

Vjerojatno je zato Facebook i pao u popularnosti među mladim ljudima, dok Instagram samo nastavlja rasti. Na Instagramu se tako nalaze i reelsi, među kojima se često nađu upravo razni TikTokovi, pa ne možete od njih pobjeći čak i da želite. Možete uvijek ne gledati reelse, ali…budimo iskreni, svi ih gledamo.

Gledajući te videe, slušamo i glazbu koja se vrti u pozadini. Već smo vidjeli da je upravo popularnost pjesama na tim društvenim mrežama ono što određuje koje će se pjesme puštati i na radio stanicama, pa ne čudi što onda to slušamo i svojevoljno van Instagrama i TikToka. Svako toliko dođe do promjene aktualnih pjesama, pa mi donosimo popis trenutno ‘najgledanijih’ pjesama.

Izdvojeni članak

Sva glazba na jednom mjestu: Četiri prijedloga za playliste koje morate pratiti

Earth, Wind & Fire – Let’s Groove

Glass Animals – Heat Waves

The Kid LAROI, Justin Bieber – STAY

Doja Cat – Get Into It (Yuh)

J. Cole – She Knows feat. Amber Coffman, Cults

Kenndog – Beethoven

Lukas Graham – Mama Said

A-Wall – Loverboy

Ted Fresco – Sunny Day

Måneskin – Beggin’

 

Priznajte da ni vama ne izlaze iz glave: Trenutno najpopularnije pjesme na TikTok-u
Share via
Copy link
Powered by Social Snap