Pretraga

Producenti serije ‘Lost’ napokon objasnili njen kraj

A- A+

Planetarno popularna serija ‘Lost’ završila je još 2010. godine, no milijuni fanova diljem svijeta od tada su zbunjeni jer nisu sigurni jesu li shvatili kako se serija doista odvijala i završila. Producenti su napokon odlučili objasniti kraj šestogodišnje priče koja je mnoge prikovala uz ekrane.

lostpedia.wikia.com

Zadnja epizoda popularne serije ‘Lost‘ iza sebe je ostavila podijeljena mišljenja milijuna gledatelja, a najveći dio njih je još uvijek poprilično zbunjen po pitanju same završnice serije.

Izdvojeni članak

Idioti iz serija čiji su glumci suprotnost u realnom svijetu

Deset godina nakon što je snimljena i prikazana prva sezona, producenti Damon Lindelolf i Carlton Cuse napokon su objasnili smisao i kraj ‘Izgubljenih’.

Cuse je demantirao pretpostavke mnoštva fanova da je otok na kojem su se nakon avionskog pada našli preživjeli zapravo predstavljalo čistilište. – Ne, ne, ne. Nisu bili mrtvi cijelo vrijeme. Likovi su preživjeli pad aviona i zaista bili na otoku. Na kraju su svi umrli i otišli u raj, rekao je Cuse.

Producentski dvojac je objasnio da je serija bila metafora za ljude koji su izgubljeni i traže značenje kao i svrhu svojih života. – Smatrali smo da kraj serije mora biti duhovan, istaknuo je Carlton Cuse.

Serija ‘Lost’ je snimljena u šest sezona te je okupila vjernu i milijunsku publiku. No, sama završnica  2010. godine stvorila je upitnike iznad glava brojnim fanovima koji su sada napokon otklonjeni.