Pretraga

Spotovi s najboljim plesnim koracima

A- A+

Koliko ste puta pogledali neki spot i zalijepili se za ekran gledajući ga do iznemoglosti? Ovaj put ne govorimo o spotovima koji imaju odličnu priču, efekte ili pregršt golotinje. Na red je došao popis glazbenih spotova s najboljim plesnim koracima.

Postoje glazbeni spotovi s odličnom pričom, prepuni mišićavih muškaraca ili polugolih djevojaka, no ima i onih koji nas hipnotiziraju fenomenalnim plesnim koracima. Gangnam style je zarazilo cijeli svijet, ali se ipak neće naći na našem popisu spotova s najboljim plesnim koreografijama.

Chris Brown – Turn Up The Music

Osim što Chris Brown odlično pleše, koreografija je zapanjujuća, a nisu za baciti ni ostali dečku koji izgledaju zamamno u crnim odjelima.

Ciara i Missy Elliott – Work

Ciara ima izniman plesni talent i skoro svaki njen spot obiluje raznim koreografijama. Odlučili smo se za ‘Work’ jer je scena na radilištu prepunom rasplesanih djevojaka jedna od najčešćih muških maštarija.

Shakira ft. Lil’ Wayne i Timbaland – Give It Up To Me

Tko još nije zavidan Shakiri na bokovima i plesu kojim nas svaki put iznova iznenadi? Gledajući kako ona pleše i ‘lomi’ dijelove tijela, pomislimo kako sve što radi možemo i mi.

Justin Timberlake – Like I Love You

Pleše, pjeva, a u posljednje vrijeme i glumi. Možda se nekome ne sviđaju njegove pjesme, izgled ili glas, ali morate priznati da plesom osvaja.

Rihanna – Where Have You Been

Nisu Rihannini spotovi bez razloga pri vrhu top ljestvice najgledanijih na svijetu. Kad ne sadrže drogu, seks i alkohol, onda odluče napraviti zanimljivu koreografiju koja privlači sve veći broj pogleda.

Sean Paul – We Be Burning

Sean Paul je uvijek okružen prekrasnim djevojkama koje svojim plesom oduševljavaju gledatelje njegovih spotova. Ovo je jedini spot koji smo uvrstili na našu ljestvicu, a da pjevač ne sudjeluje u plesnm koracima. Osvojile su nas tri gipke djevojke, pa se spot nalazi tu njima u čast.