Pretraga

Studenti, evo gdje možete gledati tekmu Hrvatske i Albanije u tri velika grada

A- A+

Vatreni ove srijede na Euru igraju protiv Albanije, a utakmicu će moći organizirano pratiti i studenti u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Zagrebački SC organizira gledanje na terasi Slaste unutar SD-a ‘Stjepan Radić’, splitski SC i SZ organiziraju gledanje Eura u Sportskoj dvorani na Kampusu, dok SC Rijeka organizira u restoranu Kampus. Utakmica počinje u 15 sati.

Foto: SC Rijeka

Hrvatska ponovno staje ove srijede u 15 sati kada je utakmica Hrvatske i Albanije na Europskom prvenstvu. Nakon debakla protiv Španjolske, navijači se nadaju prvoj pobijedi na Europskom i svojevrsnoj regeneraciji euforije koja je vladala prije svega nekoliko dana.

Da bi istinski doživjeli tu euforiju, svakako je bolje gledati utakmicu u nekom društvu. Ako i vi tako mislite, dobro će vam doći informacija da Studentski centri u Zagrebu, Rijeci i Splitu organiziraju gledanje utakmice.

Izdvojeni članak

Jedan nije išao u srednju, a neki su upisali i fakultet: Ovo je obrazovni karton naših Vatrenih

– U srijedu naši Vatreni igraju svoju drugu utakmicu na Euru, a protivnik je reprezentacija Albanije. Utakmica počinje u 15  sati. Dođite na terasu Slaste u SD-u ‘Stjepan Radić’ i podržite naše Vatrene. Nek’ se naše navijanje čuje sve do Hamburga, napisali su iz SC-a u Zagrebu.

S druge strane zemlje, Studentski zbor Sveučlišta u Splitu i tamošnji SC pozivaju studenti da gledaju utakmicu u dvorani na Kampusu, uz promotivne cijene pića. Isto u Kampusu, samo onom riječkom, održat će se gledanje tekme, a kako navode iz SC-a Rijeka, pripremili su i nagradnu igru.