Pretraga

Studenti mogu organizirano gledati tekmu Vatrenih u dva grada: ‘Ponesite navijačke rekvizite’

A- A+

Vatreni ove subote na Euru igraju protiv Španjolske, a utakmicu će moći organizirano pratiti i studenti u Zagrebu i Splitu. Zagrebački SC organizira gledanje na terasi Slaste unutar SD-a ‘Stjepan Radić’, dok splitski SC i SZ organiziraju gledanje Eura u Sportskoj dvorani na Kampusu. Utakmica počinje u 18 sati i svima se poručuje da pripreme navijačke rekvizite i glasnice.

Gledanje nogometne utakmice Hrvatske i Maroka za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Studentskom domu Stjepan Radić | Foto: Ema Vidović, srednja.hr

Studenti koji su tijekom lipnja još uvijek u Zagrebu i Splitu moći će organizirano pratiti prvu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu 2024. godine. Zagrebački SC organizira gledanje ove subote na terasi Slaste unutar SD-a ‘Stjepan Radić’, dok se praćenje utakmice u Splitu organizira u Sportskoj dvorani na Kampusu.

– Ove subote naši Vatreni igraju svoju prvu utakmicu na Euru. Podržimo ih glasnim navijanjem s terase Slaste. Ponesite vatreno srce, navijačke rekvizite, dobru energiju raspoloženje i pripremite glasnice. Vidimo se, napisali su iz SC-a Zagreb.

Izdvojeni članak
Kampus Borongaj studeni 2023

Korak smo bliže novoj sportskoj dvorani za studente u Zagrebu? Hrvatski olimpijski odbor spreman pomoći

Utakmica počinje u 18 sati, a program za gledatelje u Zagrebu pripremljen je već od 16 sati. S druge strane, u Splitu program počinje nešto kasnije, od 17 sati, ali iz tamošnjeg Studentskog zbora kažu da će dijeliti nagrade i poklone.