Pretraga

Suknje s uzorcima dominirat će u proljeće

A- A+

Iako sniženja zimske robe među popularnim brendovima još uvijek traju, stigle su i proljetne kolekcije. Apsolutni hit ovo proljeće bit će suknje i haljine s uzorcima, osobito cvjetnim. Vodeći modni portali u Hrvatskoj, kao i vodeći svjetski brendovi na modnim pistama, promovirali su upravo ovakve modne komade za nadolazeće godišnje doba.

Haljine s uzorcima u bojama, kao i one crno – bijele za posebne prilike, zvijezde su novih kolekcija odjeće za nadolazeće proljeće. Iako postoje mišljenja da su kričave boje, kao i kubistički printovi kompjuterskog podrijetla rezervirani za mlađe djevojke, uz dobru kombinaciju mogu pristajati ženama bez obzira na godine.

Kombinacija cvjetnog uzorka na haljini, koji je najpoželjniji među uzorcima, kao i modernih printova, ne moraju biti namijenjeni tinejdžericama. Naprotiv, uz odgovarajuće odjevne komade, višebojne haljine, pa i kričavih boja mogu vrlo decentno izgledati.

Na prvi pogled nije neobična činjenica da se uzorci na haljinama vraćaju u proljeće, no novitet je da će ove godine među dominantnijim biti apstraktni uzorci.

Portal moda.hr savjetuje dvije kombinacije koje uključuju haljine, za dnevno casual izdanje, te za večernji izlazak. Za dnevni look poželjna je kombinacija suknja žarke boje ili šarenog printa uz uobičajenu majicu kratkih rukava, te udobnih balerinki. Za večernji izlazak odaberite crno – bijelu suknju te ju iskombinirajte s privlačnim topićem i visokim potpeticama.

Kao olakotna okolnost ženama da se odluče za ovakav outfit, može zvučati i informacija da u high street dućanima u Hrvatskoj, suknje i haljine iz nove kolekcije mogu se naći već za 30 kuna, a najskuplje ne prelaze 250.