Pretraga

Video: Profesori ne mogu podnijeti prosječne studente

A- A+

Za vrijeme školovanja mnogi su se znali umoriti, stopiti se s masom prosječnih ili potpuno odustati od srednje škole ili studija. Iako se na zub najčešće uzimaju oni što odustaju, ni biti prosječan nije najpoželjnija opcija. Pogledajte motivirajući video koji će iz svakog studenta pokušati izvući najbolje te ga motivirati da stremi velikim stvarima i uspješnosti, a ne da se miri s prosjekom.

Screenshot YouTube

Motivacija je nešto što mnogi studenti tijekom školovanja izgube ili nikada nisu ni bili motivirani na pravi način. No u razgovoru s većinom mladih možemo čuti kako jednog dana žele biti uspješni u nečemu čim će se baviti. Ako želite postići uspjeh, prvo i osnovno čega se trebate riješiti i od čega trebate bježati jest prosječnost.

Izdvojeni članak

Video: ‘Gandalf’ uz par rečenica motivirao učenike i izazvao oduševljenje

Biti prosječan znači da ste se stopili s masom, ne ističete se ni po kojem pitanju niti ćete na taj način uspjeti doseći respektabilne visine o kojima sanjate.

Na YouTubeu je postavljen video koji će iz svakog studenta ili školarca pokušati izvući najbolje te ga motivirati da postigne sve što poželi.

– Morate da dođete do točke kad ste alergični na prosjek. Ne razmišljajte prosječno. Ne radite prosječno. Uspjeh i prosječnost nemaju apsolutno ništa zajedničko, samo je jedan u nizu savjeta koje možete naći u ovom iznimno korisnom videu.

Titlove je ubacila ekipa s bloga koji je nedavno proslavio tri godine – Dnevna doza motivacije. Preporučujemo svima da izdvoje nešto manje od pet minuta i pogledaju snimku koja će vam promijeniti život.

Video: Profesori ne mogu podnijeti prosječne studente
Share via
Copy link
Powered by Social Snap