Pretraga

[VIDEO+FOTO] Veličanstven light show obilježio otvaranje Državnog prvenstva

A- A+

Državno prvenstvo srednjih škola u momčadskim sportovima svečano je otvoreno večeras u Poreču. Među 24 muške i ženske ekipe, koje će se boriti za medalje u futsalu, košarci, rukometu i odbojci, zastupljene su škole iz 16 županija, a najviše će momčadi imati Športska gimnazija iz Zagreba, njih čak šest. Priredbu su uveličale svojim točkama mažoretkinje iz Pule, plesna skupina IX. zagrebačke gimnazije, muzička grupa XIII. gimnazije, a sve je na kraju začinio fantastičan light show.

Završnica državnog prvenstva Hrvatske u momčadskim sportovima, svečano je večeras otvorena u Poreču. Pred više od 300 natjecatelja iz 24 najbolje srednjoškolske ekipe u futsalu, rukometu, košarci, odbojci organiziran je bogat zabavni program.

Tako su dvije točke izvele mažoretkinje iz Pule, a cijeli njihov nastup možete pogledati u videu.

Plesna grupa IX. gimnazije također je za par stupnjeva podigla temperaturu u dvorani, osobito njen jedini muški član koji je izveo popularni ‘helikopter’.

Za kraj je pripremljen veličanstven light show popraćen elektronskom muzikom. Dio čarolije također možete pogledati u video isječku.