Pretraga

Vojko V ima novi spot i okupio je mrak ekipu u njemu: Stih-dva zapjeva i zabrinuti Aleksandar Stanković

A- A+

Pjesma ‘Kako to’ Vojka Vrućine, koja je već stekla brojne poklonike preko live nastupa te prvog samostalnog diskografskog izdanja ovog splitskog repera, dobila je svoj video spot. U toj ekranizaciji za pjesmu koja opisuje ‘nesretnu’ sudbinu lakomog poduzetnika, svoju rolu je našao i Aleksandar Stanković, koji se pojavljuje u nekoliko kadrova, a kroz usne protisne i nekoliko stihova Vojkova hita.

Screenshot: YouTube

Izdvojeni članak

Dječaci se raspadaju: Objavili datum posljednjeg koncerta

Uz Stankovića, kratko pojavljivanje u spotu imaju i legende beogradske hip hop scene Maus Mikri i Ajs Nigrutin i to u dijelu kada se Vojko V pita potkradaju li ga u njegovim poduzetničkim pohodima Vlada ili Srbi!

Sve u svemu duhovit spot, za koji itekako vrijedi izdvojiti tri i pol minute vremena, a možda i više budući da je vrlo zarazan pa vas možda navede na ponovna gledanja.

Inače pjesma ‘Kako to’ jedna je od uspješnica s Vojkova prvog solo albuma ‘Vojko’, a splitski reper je već najavio da će mu sljedeći albumi nositi nazive Dvojko i Trojko. Vojko Vrućina će 12. listopada u Domu Sportova imati i svoj prvi veliki samostalni koncert.

 

Copy link
Powered by Social Snap