Pretraga

Zastrašujuće: Aplikacija pokazuje kako će vaša koža izgledati nakon nekoliko godina alkoholiziranja

A- A+

Drinking Mirror je mobilna aplikacija koja ilustrira kako konzumacija alkohola može ubrzati proces starenja kože. Aplikacija korisnicima omogućuje da uploadaju fotografiju, unesu tjednu količinu popijenog alkohola, te vide kako će njihovo lice izgledati za deset godina.

www.youtube.com

Da alkohol loše utječe na organizam nije nikakva tajna, ali moglo bi vas šokirati kada vidite kako će vaša koža izgledati za deset godina. Upravo to je omogućila nova aplikacija Drinking Mirror, koja je objavljena kao dio kampanje ‘Drop a Glass Size’ škotske vlade, a pokazala je zastrašujuće rezultate.

Izdvojeni članak

Neobično istraživanje: Inteligentniji ljudi češće posežu za alkoholom

Škotska je vlada šokantnu aplikaciju izdala upravo kako bi smanjila konzumaciju alkohola. Fotografije koje aplikacija izbacuje zastrašujuće su, jer pokazuju naborana lica, podočnjake, crvenilo očiju i slične posljedica napitaka u kojima pretjerano uživaju mnogi.

Konzumacija alkohola uzrokuje dehidraciju, što čini da koža izgleda umorno i nezdravo. Zbog toga se koža lakše i prije nabora, a lice izgleda mnogo starije nego što bi izgledalo kod nekoga tko ne pije previše alkohola, ili ga uopće ne konzumira. O aplikaciji možete više saznati ovdje.

Zastrašujuće: Aplikacija pokazuje kako će vaša koža izgledati nakon nekoliko godina alkoholiziranja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap