Pretraga

Aleluja: Maturanti i studenti konačno se mogu učlaniti online putem u student servis Zagreb

A- A+

Studenti više neće morati čekati u redu na Savskoj za učlanjenje u student servis Studentskog centra u Zagrebu. Naime, iz SC-a su objavili novitet da se maturanti i studenti u student servis odsad mogu učlaniti i online putem. Za učlanjenje maturanti i studenti prijavljuju se u sustav SC-a svojim AAIEdu podacima.

student servis

Studentski centar u Zagrebu | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Maturanti i studenti odsada se u student servis Studentskog centra u Zagrebu mogu učlaniti online putem. Kako su izvijestili na svojim internetskim stranicama, učlanjenje online putem mogu koristiti studenti koji studiraju u Hrvatskoj i maturanti u postupku upisa na fakultet.

– Prije popunjavanja pristupnice za učlanjenje provjerite ostvarujete li pravo na obavljanje studentskih poslova prijavom pomoću AAI@EduHr identiteta u Informacijskom sustavu studentskih prava – ISSP. Studenti koji studiraju na visokom učilištu izvan Republike Hrvatske ne mogu koristiti opciju online učlanjenja već se učlaniti može isključivo osobnim dolaskom u Student servis, stoji u obavijesti zagrebačkog SC-a.

Izdvojeni članak
studentski ugovori, u pozadini dvorana puna studenata

Izašao cjenik studentskih poslova za 2024., SC Zagreb za nekolicinu preporučuje satnicu iznad 8 eura

Online učlanjenje obavlja se preko pristupnice i sustava SC-a u koji se maturanti i studenti prijavljuju svojim AAIEdu podacima. Napomenimo da se u zagrebački SC i dalje može učlaniti na drugom katu u Savskoj 25. Radno vrijeme student servisa, stoji na stranicama SC-a, jest od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati. Pravo učlanjenja imaju i maturanti koji sada upisuju fakultet