Pretraga

Dođite na svečano otvorenje Case Study Competitiona!

A- A+

Case Study Competition regionalno je natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva te je namijenjeno studentima različitih područja interesa. Studenti dobivaju priliku pokazati svoja znanja, ideje i mogućnosti pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim budućim poslodavcima, te za to bivaju nagrađeni.

eStudent/CSC 2016

Pravila sudjelovanja

Pri rješavanju slučajeva studenti rade u timovima od 2 do 4 studenata, a svaki student može rješavati po dva slučaja u istom ili različitim timovima. Rješenja se predaju posebnom formom putem Interneta. U dokumentima/rješenjima ne smiju biti navedena imena članova tima koji predaju rješenje, a ona predana nakon zadanog roka neće biti uzeta u obzir. Obavijest o ulasku u finale bit će objavljena na Facebook stranici i službenoj eSTUDENT stranici. Nakon objave rezultata, finalisti su dužni prezentirati svoje radove stručnom žiriju partnera.

Broj prijava na natječaj raste, te je svake godine veći od 1500, što ne čudi s obzirom na primamljive nagrade. Svako poduzeće nagrađuje najbolja tri tima s novčanim nagradama u iznosu: prvo mjesto – 10 tisuća kuna, drugo mjesto – 5 tisuća kuna, treće mjesto 3 tisuće kuna.

Svečano otvorenje za 2016.

CSC je odlična prilika da se već za vrijeme studiranja iskažete u poslovnom svijetu, a u slučaju da baš vaša ideja najbolja – napunite svoju studentsku kasicu novčanom nagradom! A ako imate jako kreativne ideje i nekoj kompaniji se svidite, postoji mogućnost i da negdje dobijete praksu, pa svakako vrijedi pokušati.

Svečano otvorenje CSC-a za 2016. godinu održat će se 7. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (dvorana 3), s početkom u 14 sati. Svakako dođite ukoliko želite čuti iskustva i savjete prošlogodišnjih pobjednika, a za dodatnu motivaciju pobrinut će se i gostujući govornici.