Pretraga

Prijavite se na Case Study Competition te osvojite vrijedne nagrade

A- A+

Svečano otvorenje Case Study Competitiona – regionalnog studentskog natjecanja u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva eminentnih poduzeća u Hrvatskoj održano je 24. veljače na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Prijave su otvorene do 9. ožujka za sve studente Republike Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. U igri je nagradni fond od 288 tisuća kuna, a ove godine sudjeluje najveći broj poduzeća.

Foto: privatna arhiva

Case Study Competition je najveći projekt udruge eSTUDENT koji već desetu godinu zaredom organizira studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva renomiranih poduzeća u Hrvatskoj. Na svoju jubilarnu godišnjicu Case Study Competition dodatno širi regionalne okvire te se, uz prošlogodišnju BiH i Srbiju, proširio i na Crnu Goru i Sloveniju te time postao jedno od najvećih regionalnih studentskih natjecanja.

Izdvojeni članak

Prijavite se na App Start Contest i osvojite 20 tisuća kuna i ECTS bodove

Kako se prijaviti i do kad traju prijave

Svečano otvorenje Case Study Competitiona održano je 24. veljače na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 9. ožujka što se odnosi na fakultetlije iz Republike Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Prijaviti se možete preko web stranice Case Study Competitiona na kojoj, uz facebook stranicu, možete postaviti i bilo kakva pitanja ili dobiti informacije vezane za slučajeve ili sam tijek natjecanja. Ukoliko studenti, pak, žele direktne informacije mentora poduzeća postavljenih poslovnih slučajeva, dobrodošli su na veliku promociju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (3. – 7. ožujka) kada će, osim interakcije na promotivnim štandovima svih pojedinih poduzeća, imati priliku i prisustvovati jedinstvenim prezentacijama poslovnih slučajava poduzeća.

Nakon predaje rješenja radova (13. travnja), svi sudionici će dobiti povratnu informaciju o kvaliteti njihova rješenja i potrebnim poboljšanjima od poduzeća čiji su slučaj rješavali kao korisne smjernice za buduće radove i natjecanja, dok će najbolji timovi imati priliku prezentirati svoje rješenje pred predstavnicima poduzeća.

Završna ceremonija i javno proglašenje pobjednika održat će se 14.svibnja u Cinestaru u Branimir centru.

Izdvojeni članak

Kreću prijave poduzeća za nagradu ‘Zlatni indeks’

Nagradni fond od 288 tisuća kuna

Ovim projektom studenti dobivaju jedinstvenu priliku povezati se s gospodarskom zajednicom te primijeniti stečena znanja na praktičnom radu. Ove godine nagradni fond iznosi 288 tisuća kuna, dok svaka tri tima s najboljim rješenjima slučajeva pojedinih poduzeća dobivaju 10 000 kuna za prvo mjesto, odnosno pet tisuća kuna te tri tisuće kuna za drugo i treće mjesto. Osim toga, studentima se nude i dodatne mogućnosti poput praksi i pripravništva u eminentnim poduzećima.

Na ovogodišnjem CSC-u sudjeluje najveći broj poduzeća ikada koja pokrivaju različite gospodarske grane i interese studenata od kojih traže inovativna rješenja iz područja marketinga, financija, farmacije, elektrotehnike i računalstva.