Pretraga

Filozofski fakultet u Zagrebu donio odluku: Svi ispiti i konzultacije održavat će se uživo

A- A+

Filozofski fakultet u Zagrebu donio je odluku o održavanju ispita i konzultacija u nadolazećem ljetnom roku. Sve će biti uživo, a tek u iznimnim situacijama, ako se zadovolje propisani uvjeti, testovi i konzultacije odrađivat će se na daljinu.

filozofski fakultet zagreb

Filozofski fakultet u Zagrebu | foto: srednja.hr

Prema odluci koju potpisuje privremeni dekan Miljenko Jurković, Filozofski fakultet u Zagrebu sve će ispite i konzultacije u nadolazećem ljetnom roku održavati – uživo. Tek u iznimnim slučajevima ispiti i konzultacije moći će se organizirati i na daljinu, no isključivo ako za to postoje opravdani zdravstveni razlozi i ako su osigurani tehnički preduvjeti. Iz Uprave faksa javljaju da će nastaviti pratiti sve informacije i preporuke Stožera civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao i Sveučilišta u Zagrebu te resornog Ministarstva znanosti i obrazovanja.

“S obzirom na iznimno složen sustav studiranja na Filozofskom fakultetu, posebno zbog velikoga broja studija, nastavnika i studenata, očekuje se razumijevanje i suradljivost svih nastavnika i studenata kako bi se ispiti mogli uspješno održati” stoji u odluci uz napomenu da na snagu stupa odmah i primjenjuje se od dana donošenja pa sve do opoziva.