Pretraga

Zabilježite 7. studeni u kalendare: Srednja.hr ulazi u tinejdžerske godine velikom konferencijom

A- A+

Adolescencija se definira kao razdoblje razvoja i odrastanja čovjeka, a označava prijelaz iz djetinjstva u svijet odraslih. Uobičajeno započinje u 13. godini života, a portal srednja.hr slavi upravo taj rođendan u studenom i ulazi u tinejdžerske godine. Stoga smo po četvrti puta odlučili organizirati našu veliku obrazovnu srednja.hr+ konferenciju na kojoj ćemo okupiti učenike, studente, učitelje, profesore, ravnatelje, dekane i sve bitne dionike znanstveno-obrazovnog sustava. Događaj će se održati 7. studenog 2024. u prostorima Algebra Spark Spacea u Zagrebu.

srednja.hr obrazovna konferencija 2024

7. 11. će se održati četvrto izdanje naše velike obrazovne konferencije | Foto: srednja.hr

Četvrta po redu srednja.hr+ konferencija organizirat će se povodom trinaestog rođendana portala i ulaska u tinejdžerske godine. Ove će se godine održati 7. studenog u prostoru Algebra Spark Space u Zagrebu.

Kao i na dosadašnjim izdanjima konferencije, bavit ćemo se svim aktualnim temama iz školstva i visokog obrazovanja. Očekuje nas cjelodnevni program ispunjen panelima i predavanjima obrazovnih stručnjaka, ali i vrijeme za upoznavanje i zakusku. Sve započinje registracijom gostiju u 8:30 sati, a završava u 17 sati. Okupit ćemo vodeće stručnjake i donositelje odluka u obrazovanju koji će s nama podijeliti svoje znanje i iskustvo.

Izdvojeni članak
srednja.hr obrazovna konferencija 2024

srednja.hr+ konferencija održava se 7. studenog: Ovo su odgovori na sva pitanja

Što sve uključuje kupnja ulaznice?

Ulaznicu u early bird prodaji možete kupiti po cijeni od 30 €, dok ona za učenike i studente iznosi 20 €. Early bird prodaja traje do 7. rujna u 23:59, nakon čega će cijena ulaznica rasti. Puna cijena ulaznice iznosit će 55 €, odnosno 30 € za učenike i studente. Svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme putem sustava Entrio.

Kupnjom ulaznice osiguravate:

  • fizičko sudjelovanje na konferenciji, pristup svim predavanjima i panelima;
  • gift bag koji omogućuju partneri konferencije;
  • ručak;
  • kave i snackovi u pauzama.

Za konferenciju je moguće kupiti i online ulaznice koje možete osigurati i pretplatom na portal srednja.hr, a više o pretplati pročitajte ovdje. One po early bird cijeni iznose 15 €, dok će nakon 7. rujna iste iznositi 20 €.

Sve novosti o srednja.hr konferenciji, programu i ulaznicama pratite ovdje. Kako vam niti jedna ne bi promaknula, pridružite se Facebook događaju konferencije i, naravno, zabilježite 7. studeni u svojim kalendarima!

Svi događaji na kojima će biti javni dužnosnici će biti besplatno dostupni online široj javnosti.


srednja.hr+ konferencija koju organiziramo povodom 13. rođendana portala održat će se 7. studenog u prostoru Algebra Spark Space. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a prodaja po early bird povoljnijim cijenama traje do kraja rujna. Sve novosti možete pratiti u rubrici ili preko Facebook događaja ovdje.