Pretraga

[FOTO] Pogledajte kakva se pizza služi u splitskim menzama: Izgleda kao jelo koje baš i nije dovršeno

A- A+

Nakon što se Studentski zbor Sveučilišta u Splitu prošli tjedan obrušio na upravu SC-a u svome gradu između ostaloga zbog, kako su u svome postu naveli, šikaniranja studenata koji borave u domovima na račun turista te oskudne trpeze u menzama, hrana je bila element njihovog novog koraka u ‘obračunu’ s upravom SC-a.

U sarkastičnom i rugalačkom postu na Facebooku, koji su objavili prije dva dana, predstavnici Studentskog zbora ‘pojašnjavaju’ kako je njihov SC zaslužio Zlatnu kunu za najpoduzetnika i najpizzu uz fotografije koje možete vidjeti u umetnutoj objavi.

Izdvojeni članak

Studentski zbor oštro opleo po upravi SC-a: Optužuju ih za skupu hranu u menzi, zatvaranje doma te prekomjerna zapošljavanja

Inače ova pizza u menzama košta 12 kuna od čega šest kuna plaća student, a šest država.

Što se tiče drugog elementa posta u kojem Zbor piše ‘kažu da ćemo dobit kaznenu prijavu jer smo studentima otkrili poslovnu tajnu i neovlašteno iznosili podatke’, vjerojatno se radi o primjedbi uprave splitskog SC-a koji je reagirao na spomenute prošlotjedne tvrdnje Studentskog zbora.

– Navedene informacije o rezultatima rada „Studentskog centra u Splitu“ su netočne i nije nam poznato tko ih je objavio i sa kojim ciljem. Čak kada bi objavljeni podaci i bili točni radilo bi se o podacima koji predstavljaju poslovnu tajnu i onaj koji ih je objavio morao bi znati da se radi o neovlaštenom iznošenju podataka i kršenju zakonskih propisa, podzakonskih akata i općih akata Studentskog centra, poručili su nam iz Uprave, kada smo ih upitali o tvrdnjama koje je iznio Zbor.