Pretraga

[FOTO] Studenti velikog sveučilišta dobivaju klub, pogledajte kako teku radovi

A- A+

Ako je za suditi prema fotografijama koje je objavio Studentski centar Rijeka, radovi na budućem studentskom klubu Slatko&Slano u punom su jeku. Riječ je o klubu koji će okupljati studente, ali i građane.

Studentski centar u Rijeci pohvalio se na svojoj Facebook stranici da su počeli radovi u prostoru budućeg studentskog kluba, Slatko&Slano.

– Radno je u prostoru Slatko&Slano, budućem studentskom klubu u samom središtu grada. Radovi su tek počeli, a već smo nestrpljivi kada će sve biti gotovo, objavio je SC Rijeka na Facebooku uz prigodne fotografije radova.

Izdvojeni članak

Studenti jednog od većih sveučilišta dobivaju novi klub za druženje, ondje će moći i jesti te popiti piće

Podsjetimo, studentski klub Slatko&Slano nalazit će se u prostorijama nekadašnjeg dječjeg odjela Gradske knjižnice u Rijeci, Stribora. Prostor neće biti namijenjen samo studentima i ostalim pripadnicima akademske zajednice, nego i građanima.

– Slatko&Slano bit će ugostiteljski objekt i multifunkcionalan prostor te će predstavljati proširenje prostora Sveučilišne knjižnice radi korištenja njezine građe, no sa slobodnijim režimom korištenja uz mogućnost konzumacije jela i pića, priopćeno je sa Sveučilišta u Rijeci još 2021. godine.