Pretraga

FSB-ovac koji je Mustangom došao po prvostupničku diplomu je sada magistar i opet provocira

A- A+

Nevjerojatna promocija prvostupničke diplome dogodila se na zagrebačkom FSB-u prije dvije godine. Naime, tadašnji prvostupnik Toni Barić, došao je proslaviti diplomu na faks Mustangom kakav se vozio u Kill Billu. Pred okupljenim mnoštvom izašao je iz automobila te se po crvenom tepihu prošetao s dvije slobodnije obučene djevojke te održao govor ispred zgrade faksa. Nedavno je i diplomirao, a opet je privukao pozornost svojim provokativnom stilom.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10159333936540389&id=280720065388

– Okovi Prometeja su odriješeni, koji je ukravši znanje s Olimpa čovjeku odao tajnu kako ovladati vatrom te ga učinio najmoćnijim bićem na planeti. Na svijetu postoji odabrana skupina pojedinaca koje nazivaju INŽINJERIMA koji također prisvojeno znanje dijele običnom puku čineći mu život lagodnijim i šireći tako utjecaj čovjekove moći izvan granica sunčevog sustava. Dio te odabrane skupine postao je i vaš junak i pripovjedač, piše u objavu Facebook pagea koji nosi njegovoi ime, a objava je potpisana s Dame i gospodo vaš Mag.ing.mech Toni Barić.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10159502929155389&id=280720065388

Objava je s kraja srpnja, pa je za vjerovati da je tada i diplomirao. Nedavno je objavio i fotografiju koja pokazuje kako mu je teško biti magistar. Nekoliko korisnika Facebooka ga je kritiziralo zbog neakademskog ponašanja i gramatičkih grešaka koje si jedan magistar ne bi smio dopustiti.