Pretraga

Jedna zagrebačka menza zatvara se već u srijedu zbog Uskrsa: Pogledajte kada će raditi ostale

A- A+

Menza u studentskom domu Cvjetno naselje privremeno se zbog blagdana zatvara u srijedu nakon ručka. Kako su izvijestili iz zagrebačkog SC-a, u četvrtak s radom prestaju menze na Savskoj, Kampusu Borongaj, studentskom domu Lašćina te na fakultetima. Menza na Savi prestaje raditi u subotu nakon ručka, a na sam Uskrs i Uskrsni ponedjeljak ni jedna zagrebačka menza neće raditi.

ručak menza

Ručak u menzi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Zbog nadolazećih uskrsnih blagdana mijenja se radno vrijeme zagrebačkih menzi. Kako su obavijestili iz zagrebačkog Studentskog centra (SC), menza u studentskom domu Cvjetno naselje prestaje s radom u srijedu nakon ručka koji je do 14 sati.

Od četvrtka neće raditi menze na Savskoj, Kampusu Borongaj i menza u studentskom domu Lašćina. Tada se također zatvaraju menze na Ekonomiji, Agronomiji – Šumarstvo, Filozofskom, Medicini, Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu, Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, Tekstilno tehnološkom fakultetu, Tehničkom veleučilištu, Veterini te u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici (NSK).

Izdvojeni članak

Satnica raste, cijene u menzama ne: Izračunali smo koliko menija studenti mogu kupiti za minimalac

U subotu nakon ručka koji je do 14 sati neće raditi ni menza u studentskom domu Stjepan Radić. Na sam Uskrs i Uskrsni ponedjeljak ni jedna menza zagrebačkog SC-a neće raditi, a od utorka nakon blagdana sve menze radit će uobičajeno.