Pretraga

Ludi studentski oglas: Traže kućnu MILF

A- A+

Poznato je da studenti nemaju vremena za sve što trebaju obavljati, a kamoli za skuhati pošteni obrok. Kako bi doskočili svojoj gladi, desetorica studenata postavila su na Craiglist neobičan oglas u kojem traže kućnu MILF (skraćeno za ‘Mother I’d like to fu*k) koja bi im dolazila i kuhala ukusne obroke, u zamjernu za seks s bilo kojim od njih.

Neobičan oglas osvanuo je na stranicama američkog Craiglista. Desetorica studenata teško se nose sa samostalnim životom, i nedostatkom zdravih i toplih obroka, stoga su odlučili unajmiti ženu koja bi to činila za njih. Njihov je oglas ipak posebniji, budući da oni traže MILF,  ženu od 30 do 50 godina koja bi taj posao obavljala u zamjenu za seks s bilo kojim od studenata.

Topli obrok plaćali bi seksom

Mladići sa Sveučilišta Vermont ženi mogu biti na raspolaganju kad god ona poželi seks s njima, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Studenti su u oglasu istaknuli kako traže seksualno privlačnu ženu staru od 30 do 50 godina, koja bi ih svakih nekoliko dana posjetila i kuhala im, a zauzvrat može izabrati bilo kojeg muškarca u kući.

Izdvojeni članak

Tragikomični oglas: Tražim djevojke za izlaske na visokoj nozi i u glavnim separeima

Temeljit opis uvijeta

– U jednoj kući živi deset muškaraca i svi su studenti s UVM-a te tražimo atraktivnu stariju ženu koja bi svakih nekoliko dana dolazila k nama i kuhala nam. U zamjenu za to može izabrati i imati bilo kojeg muškarca u kući.

Uvjeti nisu dugački: morate biti žena starija od 25 godina koja uživa u kuhanju i koja bi voljela uživati u vrućem seksu s mladićima starima dvadeset i nešto koji su u fit formi. Nadamo se da možete doći svakog tjedna da nam kuhate i igrate se s nama. Očito je da se možemo dogovoriti da se podredimo vašem rasporedu.  Nalazimo se u Burlingtonu, zabavna smo i čista grupa mladića te smo svi stariji od 21 godine. Upišite ‘house MILF’ u subject vašeg e-maila kako bismo znali da ste ozbiljni, piše u objavljenom oglasu.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Originalne reklame i oglasi

Oni traže MILF-a, a njih policija

Usprkos ‘zanimljivom’ oglasu koji su kreirali, momci se vjerojatno neće usrećiti, budući da je na cijelu priču oko bacila i policija koja sada traži osobe koje su postavile oglas. Ukoliko ih pronađe, velike su šanse da završe na sudu optuženi za prostituciju.