Pretraga

Mislite da se u menzi samo jede? Ovi studenti sinoć su ondje održali neobičan party

A- A+

Sinoć je u Splitu održan prvi Semafor party koji je okupio maskirane studente, pa su se tako u punom restoranu Kampus mogle vidjeti ovčice, šeici i LEGO figurice. Nagrada za najbolje maske uključuje putovanje za dvije osobe u atraktivne destinacije, što je dodatno potaknulo studentsku maštovitost. Organizatori su izrazili zadovoljstvo odazivom i planiraju slične događaje u budućnosti, ističući posebnost večeri koju su obogatili Mokarski tamburaši i DJ.

foto: Jakov Matić (Studentski centar u Splitu)

U splitskom restoranu Kampus sinoć se održao najavljivani Semafor party pod maskama, i to po prvi puta u povijesti Sveučilišta u Splitu koje slavi okruglih 50 godina postojanja. Studenti su bili kreativni u izboru svojih maski tako da su se u restoranu mogle vidjeti kreativne maske, od ovčica, bauštelki i bogatih šeika pa sve do uprljane wc školjke, muhe i LEGO figurica.

Dvije najbolje maske nagrađene atraktivnim putovanjem

Kreativnost maski i ne čudi jer je Studentski zbor Sveučilišta u Splitu one najbolje odlučio nagraditi putovanjem za dvije osobe u jedan od gradova SEA-EU alijanse. Destinacije su atraktivne, od Malte, Španjolske, Italije do Portugala kao samo neke od mogućih zemalja posjeta.

– Prezadovoljni smo odazivom studenta i možemo pohvaliti njihovu kreativnost i njihove maske. Nadamo se da ćemo imati više ovakvih događaja u budućnosti, rekao je Jerko Šarić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu koji je uz Studentski centar u Splitu i Sveučilište u Splitu organizirao ovu lijepu večer.

Izdvojeni članak

Maske, krafne, pjesma i veselje: Evo kako je nastao fašnik i zašto se tada volimo maskirati

Svatko na ulazu dobio boju narukvice sukladno ljubavnom statusu

Za vrhunsku zabavu su bili zaduženi su Mokarski tamburaši i DJ. Ono što ovaj maskenbal čini drugačijim je njegov, kako govore iz SC-a Split, semaforski karakter. Svaki je posjetitelj na ulazu dobio boju narukvice sukladno trenutnom ljubavnom statusu. Zelena narukvica značila je slobodan, žuta kompliciran status veze, a crvena zauzet pa su možda ove večeri slobodni studenti pronašli partnera za današnje Valentinovo.

– Nagrada mi je najmanje važna. Došla sam se proveseliti i lijepo zabaviti, rekla je Patricija Zelić, studentica KTF-a.

U galeriji u nastavku pogledajte neke od najboljih trenutaka i maski s ovog nezaboravnog partyja.