Pretraga

Nakon ostavke bivšeg, Sveučilište Libertas proglasilo vršitelja dužnosti rektora

A- A+

Jedno od zagrebačkih sveučilišta, privatno Sveučilište Libertas, dobilo je novog vršitelja dužnosti rektora. Bivši rektor Duško Pavlović dao je ostavku, a njegovu poziciju privremeno nasljeđuje Ivo Andrijanić.

Ivo Andrijanić| foto: Libertas

Na nedavnoj sjednici Upravnog vijeća našeg Sveučilišta, nakon ostavke dosadašnjeg rektora Duška Pavlovića zbog odlaska na novu dužnost, za v.d. rektora imenovan je Ivo Andrijanić, priopćeno je sa Sveučilišta Libertas.

– Profesor Andrijanić dugogodišnji je predavač na Sveučilištu Libertas i do sada je bio na dužnosti dekana fakulteta Međunarodnog poslovanja i ekonomije. Bio je prvi dekan Visoke poslovne škole Libertas i ima dugogodišnje profesorsko iskustvo kao i iskustvo u rukovođenju velikim gospodarskim subjektima. Profesor Andrijanić objavio je  više od 20 knjiga i više desetaka znanstvenih i stručnih radova, bio je profesor na Fakultetu ekonomskih znanosti u Zagrebu te je predavao na više domaćih i inozemnih visokih učilišta. Profesoru Andrijaniću želimo dobro zdravlje i puno uspjeha u radu, stoji u priopćenju Sveučilišta Libertas.

Inače, na čelnim pozicijama na Visokoj poslovnoj školi Libertas i Sveučilištu Libertas čak je 12 godina bio je Duško Pavlović.

– U tom razdoblju postignuti su izvanredni rezultati i jednog i drugog visokog učilišta te je pod njegovim vodstvom Visoka poslovna škola postala Sveučilište. Profesoru Pavloviću zahvaljujemo  na velikom doprinosu u radu i razvoju Libertas međunarodnog sveučilišta i želimo mu puno uspjeha na novom radnom mjestu, poručuju sa Sveučilišta Libertas.