Pretraga

Novinar i bivši student Agronomije opisao kako se živjelo u domu na Šari ’92.

A- A+

Stanovnici pojedinog studentskog doma, često će, subjektivno proglasiti najboljim baš onaj u kojem su sami boravili, što je i potpuno normalno. Drugačije nije ni s Marijom Kokajem, novinarom Glasa Slavonije, koji je tijekom ranih 90-ih boravio u domu Ante Starčević, znanom i kao ‘Šara’. Kako su funkcionirali, zašto su se družili baš ispred trećeg paviljona te s kakvim su se problemima suočavali u spomenutom studentskom domu, pročitajte u statusu koji je ovaj, bivši student Agronomije objavio na Facebooku.

Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Brojni trenutni stanovnici doma na Šari nisu se ni rodili, kada je Mario Kokaj 1992. godine boravio na istom mjestu. Sada novinar Glasa Slavonije, a tada student Agronomskog fakulteta, opisao je iz prve ruke u jednom postu na Facebooku, lijepe, ali i ružne scene koje su se događale u jednom od četiri zagrebačka domska naselja.

Izdvojeni članak

Studentski dom Šara: Zbog nedostatka menze rađa se ideja o postavljanju roštilja

Između ostaloga Mario navodi, kako su se onomad zabavljali i družili, ali i kako su im ‘dovitljivi’ lopovi krali odjeću, suho meso i slično.

Povod statusu je bio to što su se sadašnji stanari doma Ante Starčević žalili kako im se kradu kišobrani.

Pročitajte status Marija Kokaja, koji je dakako uz puno subjektivnosti opisao zbivanja u spomenutom domu ratne 1992. godine.

Izvor: Facebook grupa ‘Šara – Studentski dom dr. Ante Starčević’