Pretraga

Organizira se jedan od najvećih studentskih događaja: ‘Premještaj svatove, ne mogu ovo propustiti’

A- A+

Od 26. do 28. svibnja održavaju se Radićevi dani, a ove godine nastupit će i poznata glazbena imena – TBF i Magazin. Kao i prijašnjih godina, i ove godine studente očekuje raznolik sportski program, a na događaj su dobrodošli svi studenti iz cijele Hrvatske.

Foto: Ramona Ščuric | srednja.hr

Radićevi dani u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu ove se godine održavaju od 26. do 28. svibnja, a studenti su oduševljeni ovogodišnjim izborom glazbenih imena jer nastupaju TBF i Magazin. Iako su prošle godine Radićevi dani prvi put organizirani nakon pandemije koronavirusa, izgleda da je ovogodišnji izbor glazbenika bio pun pogodak.

– Premještaj svatove, ne mogu ovo propustiti! Ima još toplih, sunčanih vikenda za ženiti se, bio je jedan od komentara studenata na najavu Radićevih dana na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studentski centar Zagreb (@sczagreb)

Organizatori su poručili kako će, kao i prijašnjih godina, biti organiziran i raznolik sportski program čije će detalje naknadno objaviti, a uskoro bi trebale krenuti i prijave za timove i kategorije u kojima se studenti žele natjecati. Kao i do sada, ulaz je slobodan za sve studente iz cijele Hrvatske, samo na ulazu moraju pokazati svoju iksicu.