Pretraga

Osigurajte sredstva za svoju ideju ili projekt: Otvoren natječaj za sufinanciranje studentskih programa

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu otvorio je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2017. godinu. Svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu na natječaj se mogu prijaviti putem aplikacije od 15. ožujka, a krajnji rok za predaju programa je 31. ožujak 2017. godine.

Natječaj za studentske programe Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu namijenjen je svim studentima i studentskim organizacijama Sveučilišta u Zagrebu. Cilj natječaja je sufinanciranje provedbe prijavljenih programa na dobrobit cijele akademske zajednice.

Izdvojeni članak
rektorat sveučilište u zagrebu

Objavljeni rezultati natječaja za stipendiju Sveučilišta u Zagrebu!

Pri ocjenjivanju projekata je sedam ključnih kriterija

Udruge, studentski zborovi i studenti za sufinanciranje svojih ideja i projekata mogu se prijaviti u kategorijama ‘Kulturna zbivanja’ (organizacija međunarodnih studentskih skupova i susreta te studentska mobilnost), ‘Studentski mediji’, ‘Stručni i znanstveni programi’ te ‘Športske aktivnosti’ (organizacija i posjet športskih susreta).

Studentski zbog Sveučilišta u Zagrebu (SZZG) kao najvažnije kriterije za dobivanje sredstava istaknuo je stručnost, medijski potencijal, posebnost, broj sudionika, dugoročnost, tradiciju i sufinanciranje, odnosno da prijavljeni programi imaju osiguranu podršku i iz nekih drugih izvora.

Izdvojeni članak

Studentima koji žive u domu manje bodova na natječaju za državnu stipendiju

Modernizacijom protiv papirologije

Zagrebački studentski zbor od ove godine uvodi i novost pri provedbi natječaja. Uspješno su modernizirali način prijave pa svi zainteresirani svu potrebnu dokumentaciju mogu priložiti putem besplatne aplikacije.

– Aplikacija je uvedena zbog transparentnosti i olakšanja cjelokupnog procesa prijave studentskih programa. Pojednostavljen je cjelokupan proces, od evaluacije, a i one najvažnije stvari: same prijave programa, gdje student, udruga ili studentski zbor mogu doslovno iz dnevnog boravka prijaviti jedan ili više programa i to na jednostavan način. Eliminirali smo troškove printanja, donošenje materijala i slične probleme koje su pratile studente prethodnih godina, rekao nam je Mate Vukšić, stručni suradnik Zbora te dodao kako je jedino potreban AAI identitet nositelja projekta i pristup računalu.

Rezultati Natječaja bit će objavljeni na web stranicama SZZG-a, koji je za prethodne dvije godine osigurao oko 1.200.000 kuna, a istu količinu sredstava očekuju i za ovu godinu.

Kako prijaviti program, popis obvezne dokumentacije i ostale detalje možete pronaći ovdje ili u dokumentima na dnu članka.

Upute o provedbi natječaja Studentskog zbora Sveučilišta za 2017. godinu by srednja.hr on Scribd

Natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2017. godinu by srednja.hr on Scribd