Pretraga

Otvoreni natječaji za dodjelu studentskog smještaja u sljedećoj akademskoj godini

A- A+

Sveučilišta u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, otvorila su natječaje za dodjelu studentskih smještaja te subvencioniranje stanovanja. To je učinjeno i za primanje redovitih studenata u Studentski dom u Varaždinu, Učenički dom Varaždin i Učenički dom Graditeljske škole Čakovec. Pogledajte koje dokumente morate prikupiti te uvjete ispuniti.

Objavljeni su natječaji za dodjelu studentskih smještaja te subvencioniranje stanovanje na Sveučilištu u Zagrebu ( računajući i smještajne kapacitete u Varaždinu), Sveučilištu u Splitu, Sveučilište u Rijeci te Sveučilištu u Osijeku.

U pdf. dokumentima pogledajte tekstove za svaki pojedini natječaj:

Za domove Sveučilišta u Zagrebu, natječaj je u pdf. dokumentu, a obrasci i Pravilnik o ujetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje na ovoj poveznici.

Tekst natječaja za smještaj redovitih studenata u studentske i učeničke domove u Sveučilišta u Splitu je ispod, a obrasci na linku.

Natječaj za smještaj studenata u domove u Rijeci možete pročitati u pdf-u ispod, a obrasci, e-molbu i Pravilnik, potražite na linku.

Natječaj za smještaj u studentske domove i dodjelu subvencija u Osijeku je također ispod, a ostala dokumentacija na linku.

Natječaj za smještaj u Studentski dom Varaždin, Učenički dom Varaždin i Učenički dom Graditeljske škole Čakovec, te za subvencioniranje smještaja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Varaždinu, Čakovcu, Križevcima, Koprivnici i Bjelovaru u ak. godini 2015/2016 nalazi se u pdf.-u, a cijela natječajna dokumentacija na linku.