Pretraga

Pozivaju se studenti zagrebačkog faksa da pomognu Erasmusovcima: Prijave su već u tijeku

A- A+

Buddy sustav namijenjen je sparivanju internacionalnih studenata s ‘buddyjem’, lokalnim studentom koji je voljan pomoći stranom studentu da stane na noge pri dolasku u novu državu. Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti objavio je natječaj za pronalazak Erasmus buddyja za one koji dolaze studirati na taj faks.

Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti u potrazi je za Erasmus buddyjem, lokalnim studentom koji će pomoći stranim studentima koji dolaze studirati na taj faks u snalaženju.

– Bilo ti je nezaboravno na tvojoj razmjeni i želiš međunarodnim studentima pomoći prilikom snalaženja na FPZG-u? Razmišljaš o prijavi na Erasmus i želiš prije toga usavršiti svoje vještine nekog stranog jezika? Ili samo želiš pomoći novim kolegama? Prijavi se preko linka u opisu profila ili preko storija i postani Erasmus buddy, kažu iz SZ-a FPZG-a.

Prijaviti se, dakle, možete putem ove poveznice do 25. veljače 2024. godine u 12 sati. Za prijavu je potrebno ispuniti podatke kao što su ime i prezime, e-mail adresa, broj mobitela te odgovoriti na neka općenita pitanja o smjeru na faksu i o tome jeste li ikada bili na Erasmusu ili nekoj drugoj vrsti razmjene.