Pretraga

Poznat prvi govornik na ovogodišnjem LEAP Summitu

A- A+

Organizacijski tim jedne od najvećih konferencija za mlade u Europi, LEAP Summit, koja se održava od 11.do 13. svibnja, u Zagrebu, objavio je ime prvog potvrđenog LEAP Summit govornika. Na LEAP Summit dolazi Javier Bajer, stručnjak za promjenu organizacijske kulture, koji je proveo posljednjih 20 godina pomažući kompanijama i gradovima da se odreknu starih navika, prihvate promjene i tako stvore produktivniju sredinu za rad.

Foto: PR

S velikim teorijskim i praktičnim iskustvom u području razumijevanja zašto se ljudi ponašaju na određeni način, Javier je u svojoj karijeri kreirao niz nagrađivanih projekata koji su rezultirali velikim promjenama. Javier je osnivač ‘The Talent Foundation’ i bivši generalni direktor Accenturea u Londonu. Trenutno radi s velikim brojem međunarodnih organizacija i kompanija, od HSBCa do Buckinghamske palače, ali i s vladama i gradovima poput Buenos Airesa.

Izdvojeni članak

LEAP Summit: povežite se s najvećim multinacionalnim kompanijama

Internacionalna konferencija mladih profesionalaca i poduzetnika, LEAP Summit, održat će se od 11. do 13. svibnja 2017. godine u prostorima Studentskog centra u Zagrebu, pod organizatorskom palicom Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, a osim Javiera, na konferenciji će nastupiti i drugi govornici koje će organizatori naknadno najaviti. 

Puna cijena karte je 200 eura, ali svi zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250 kuna za studente i mlade do 500 kuna za poduzetnike do 20. veljače. Cijena karte uključuje pristup konferenciji tijekom sva tri dana konferencije, pristup na svih 5 paralelnih pozornica u sklopu LEAP Summita, predavanja od strane vrhunskih svjetskih predavača, pristup svim radionicama, pristup neformalnom programu i dodatnim sadržajima poput Open mic sessiona te bogati zabavni program. Više informacija i kupnju karata možete izvršiti ovdje.