Pretraga

Pred SC-om su ovih dana veliki redovi: Zamolili smo upravitelja da nam pojasni u čemu je problem

A- A+

Nakon što nam se javilo nekoliko studenata s fotografijama redova ispred zagrebačkog studentskog centra, pitali smo sanacijskog upravitelja Mirka Bošnjaka zašto nastaju redovi. Kaže kako su zbog epidemiološke situacije uveli posebne mjere držanja distance, a zamjećuje i povećanje poslova u Student servisu.

Red ispred zgrade SC-a (u kojoj se Student servis nalazi na drugom katu) | foto: čitatelj srednja.hr

– U kontekstu trenutačne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj, a sve kako bi se smanjili kontakti i spriječilo eventualno daljnje širenje virusa, uvedeno je 26.10.2020.godine radno vrijeme Student servisa od 7.00 do 17.30 uz stanku u vremenu od 12.00 do 12.30 za dezinfekciju, kaže Miroslav Bošnjak, sanacijski upravitelj zagrebačkog Studentskog centra.

Pojašnjava kako su glavni razlog golemih redova, o kojima studenti ovih dana svjedoče, ispred SC-a epidemiološke mjere.

– U vremenu od 9.00 do 15.00 sati postavljen je zaštitar koji kontrolira i dozvoljava ulazak jednog po jednog studenata/ice u prostorije Student servisa i upozorava ih na nužan razmak te pridržavanje svih potrebnih epidemioloških uputa, pojašnjava sanacijski upravitelj.

Izdvojeni članak

SC objavio oglas firme koja piše akademske radove: Opravdanje upravitelja je baš bizarno

Ističe i kako su uzeli nove zaposlenike zbog čega bi redovi uskoro trebali biti manji.

– Red se stvara i zbog povećanja poslova na Student servisu (izdavanje studentskih ugovora, izdavanje računa, produženje članstva, učlanjivanje studenata, odgovaranje na e-mail-ove, itd. ) zbog čega smo angažirali nove ranike koji su na obuci pa se nadamo da će se red i čekanje vrlo brzo smanjiti, zaključuje Bošnjak. Digitalizaciju ne spominje.

Pred SC-om su ovih dana veliki redovi: Zamolili smo upravitelja da nam pojasni u čemu je problem
Share via
Copy link
Powered by Social Snap