Pretraga

Split i Varaždin objavili natječaje za financiranje projekata i programa, pogledajte kako se prijaviti

A- A+

Studentski centar Varaždin upravo je objavio natječaj z financijsku potporu projekata koji se odnose na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata koji studiraju u Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Križevcima i Čakovcu. Njihovi kolege iz Splita također su izbacili javni poziv za dostavu prijedloga projekata i programa koji će se financirati natječajnim sredstvima iz upisnina za ovu akademsku godinu.

Foto: Srednja.hrstie

I ove godine sveučilišta u Varaždinu i Splitu financiraju zabavne, kulturne i sportske potrebe studenata, odnosno prijavljene projekte i programe

Varaždin

Studentski centar u Varaždinu donio je odluku o raspisivanju natječaja za financiranje projekata u ukupnom iznosu od 150.000 kuna. Od toga se najviše 100.000 kuna može dodijeliti za projekte pristigle do 14. travnja, a ostatak se odnosi na one pristigle od 15. do 22. travnja. Iznos financiranja ovisi o kvaliteti projekta, ukupnom broju prijavljenih prijedloga i raspoloživom iznosu odobrenih sredstava.

Na poziv se mogu javiti svi redovni studenti, studentske udruge i zborovi, visoka učilišta, udruge, ustanove i trgovačka društva iz područja kulture i sporta. Oni koji se prijavljuju moraju biti redovni studenti u navedenim gradovima te dostaviti potvrdu o nekažnjavanju.

Prijave i prijedlozi mogu se dostaviti elektroničkom poštom na adresu [email protected]. Ako niste u mogućnosti koristiti e-mail, svoj zahtjev možete dostaviti poštom na adresu: Studentski centar Varaždin, Povjerenstvo za ocjenu projekata, Julija Merlića 9, 42 000 Varaždin. Dodatne upite, informacija te obrazac za prijavu projekta i izjavu o nekažnjavanju možete pronaći na stranicama Studentskog centra Varaždin.

Split

Sveučilište u Splitu i ove godine raspisuje javni poziv za dostavu prijedloga projekata i programa koji će se financirati sredstvima iz upisnina za ovu akademsku godinu. Zadnji dan prijave prijedloga projekata i programa je četvrtak 5. travnja 2018., zaključno s 23:59 sati.

Tekst natječaja i svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći na službenim stranicama Sveučilišta u Splitu.