Pretraga

Studentski zbor dalmatinskog sveučilišta omogućio svojim kolegama besplatan odlazak na Interliber

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru, objavio je na svojoj Facebook stranici kako su svojim kolegama osigurali besplatan prijevoz na sajam knjiga i učila – Interliber, koji se u Zagrebu održava od 13. do 18. studenoga.

Izdvojeni članak

Donosimo nekoliko dobrih razloga zbog kojih ne smijete propustiti Interliber

Iz Studentskog zbora kolege napominju da se požure s prijavama budući da je broj mjesta ograničen to jest osigurano ih je 90.

– Dan polaska je 15.11. 2018. Točan sat ćemo naknadno objaviti. Isti dan se vraćamo u večernjim satima. I ono najbitnije: Prijave se vrše od sutra u Studentskom klubu Božo Lerotić, kod naše drage Ruže Meštrović od 10h do 13 h. Ponesite sa sobom iksicu ili indeks, obavještava na Facebooku Studentski zbor Sveučilišta u Zadru.

Inače Interliber je prethodnih godina poshodilo oko 130.000 ljudi, a zašto biste ga trebali posjetiti i vi, pogledajte u detaljnom vodiču koji smo objavili prošli tjedan.

Vijesti dodajmo i da je Studentski zbor Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu, također omogućio besplatan prijevoz na Interliber kolegama sa svoga fakulteta. Više detalja o prijavama, polasku i povratku, pogledajte u njihovoj objavi na Facebooku.