Pretraga

Sveučilište ima dosta dobar natječaj za studente: Osmisli logo doktorske škole i osvoji 5.000 kn bruto

A- A+

Sveučilište u Rijeci za svoju će doktorsku školu provesti poseban natječaj. Na njega se mogu prijaviti svi studenti vični kreativnom radu i osmišljavanju. Tko osmisli najbolji vizualni identitet i logotip dobit će novčanu nagradu od 5.000 kuna bruto.

dizajn tablet logo

Foto: Unsplash; Alvaro Reyes

Snježana Prijić Samaržija, rektorica riječkog sveučilišta, ovih je dana raspisala natječaj za izradu vizualnog identiteta, odnosno logotipa Doktorske škole pri istom sveučilištu. Natječaj je otvoren za sve studentice i studente riječkog sveučilišta, neovisno o razini studija.

– Predmet ovog natječaja je dizajn logotipa i izrada prepoznatljivog vizualnog identiteta Doktorske škole Sveučilišta u Rijeci. Logotip i vizualni identitet će se upotrebljavati na svim promidžbenim materijalima (memorandum, plakati, letci, brošure, monografije, mrežne stranice i dr.), kojima će DŠ UNIRI dobiti na prepoznatljivosti i uočljivosti, izvijestili su iz riječkog rektorata.

Odabranom autoru najboljeg logotipa i vizualnog identiteta dodjeljuje se novčana nagrada u iznosu 5.000 kn bruto, a radove je potrebno dostaviti do 31. siječnja 2022.

Ispod možete vidjeti dokument natječaja, a usto je potrebno skinuti i potpisati izjavu o autorstvu, koju možete preuzeti na ovom linku. (Napomena: ako vam se dokument ne prikazuje, potrebno je osvježiti stranicu)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [614.52 KB]